Óvodai dajka vizsga Kisvárdán!

folder_openHírek

2013. augusztus 29-én újabb óvodai dajka csoport vizsgázott a Stress Computer Oktatási és Kereskedelmi Kft. képzőszervnél.

A dajka-jelöltek nagyon izgatottan gyülekeztek az óvodában. A vizsgát Göncziné Dr. Szabó Terézia elnök asszony nyitotta meg. A biztató szavak után megkezdődött a gyakorlati vizsga. A vizsgázóknak gondozási,- ápolási valamint takarítási feladatokat kellett elvégezniük a csoport szobában valamint az óvoda szociális helyiségeiben. Az elvégzendő feladatok között szerepelt teremrendezés, tízórai készítés, előkészület a foglakozásokhoz, mosdó tisztítás.

A gyakorlati rész után a dajkák számára még izgalmasabb vizsgarész következett, a szóbeli. Itt a dajka-jelöltek szóban fejthették ki tudásukat. A vizsgabizottság nagyon szép feleleteket hallhatott az alaposan felkészült, bár kicsit izgulós dajka néniktől. A vizsga teljesen szabályosan zajlott le. Az elnök asszony záró beszédében külön kiemelt több hallgatót, akiknek nagyon dekoratív, kreatív és szakmailag is tökéletes gyakorlati naplót vezettek.

A legtöbben nagyon szép eredménnyel zárták a vizsgát és végzett óvodai dajkák lettek. Három, már végzett dajka nénit, külön is meg kell említeni. A vizsga eredménye 100%-os lett Novák Attilánénak, aki mind a gyakorlaton, mind pedig az elméleti vizsgarészekben maximálisan teljesített. Közel 100%-os eredménnyel zárt: Fodor Bertalanné és Kemenyiczki Zsoltné. Mindhárman oklevélben részesültek a képzőszerv jóvoltából.

Minden kedves dajka néninek gratulálunk a nagyon szép bizonyítványukhoz, és szeretettel várjuk a gyerekszerető leendő dadusok jelentkezését a következő óvodai dajka tanfolyamunkra.

 Írta: Jancsóné Belinszky Marianna
Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka vizsga Kisvárdán! Hírek Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka vizsga Kisvárdán! Hírek Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka vizsga Kisvárdán! Hírek Szent Bazil Középiskola Óvodai dajka vizsga Kisvárdán! Hírek

Tags: , ,
Menü