Modern eszközök magasabb színvonal

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

Iskolánk vezetése, működésének kezdete óta fontosnak tartja, hogy a gyakorlati oktatások a lehető legmagasabb színvonalon történjenek. Ezért is volt egyértelmű, hogy amikor a „TÁMOP 2.2.5.A–12/1–2012–0022 A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium szakképzéseinek továbbfejlesztése Nyíregyháza Móricz Zsigmond utcai telephelyén” projekt keretében lehetőség nyílt új eszközök beszerzésére, akkor a tankonyha a legmodernebb gépeket, a tanétterem pedig a legújabb tendencia szerinti éttermi eszközöket kaphatta meg használatra.

A fényképek alapján nehéz lenne megmondani, hogy kinek volt nagyobb az öröme, a szakoktatónak avagy a diákoknak, amikor birtokba vehették az új eszközöket, melyek 850 000 Ft értékben kerültek beszerzésre.
A tankonyha kerámia serpenyőket, egy 4 tálcás látványsütőt, új hűtőszekrényt és egy sous-vide berendezést vehetett át, míg a tanétterem minőségi boros, koktélos és különleges poharakat, evőeszközöket, shakert, egy db kerekasztalt, asztalszámokat, továbbá leveses ill. GN 1/1-es chafingeket vehetett birtokba.

Az új gépek és eszközök nagyban hozzájárulnak tankonyhánk és tanéttermünk oktatási színvonalának emeléséhez.
Készítette: Somogyiné Nagy Katalin szaktanár
Szent Bazil Középiskola Modern eszközök magasabb színvonal Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Modern eszközök magasabb színvonal Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Modern eszközök magasabb színvonal Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Modern eszközök magasabb színvonal Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Modern eszközök magasabb színvonal Hírek TÁMOP 2.2.5.

Tags: , , , ,
Menü