(K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

Nagy öröm és meglepetés érte a Nyíregyházi Telegdi Kata szakiskola gyakorló kozmetikus tanulóit. Ugyanis iskolánk egymillió forint értékben gazdagodott a gyakorlati oktatáshoz szükséges eszközökkel, alapanyagokkal. A meglepetéscsomag tartalmaz minden „földi jót”, paraffin melegítőket, csiszológépeket, UV-lámpákat, pedikűr-manikűr felszereléseket a műkörömépítés során előforduló eszközök és alapanyagok, illetve körömdíszítő elemek egész sorát. A TÁMOP 2.2.5-ös pályázat jóvoltából, így színvonalasabbá, és persze a tanulók szemszögéből is gazdaságosabbá tehetjük a gyakorlati oktatást.

Ez a rendezvény a „TÁMOP-2.2.5. A-12/1-2012-0016-A Telegdi Kata Szakközépiskola szakképzéseinek továbbfejlesztése nyíregyházi telephelyén” projekt keretében valósult meg.
Készítette: Chrenkóné Tóth Katalin szakoktató
Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola (K)örömépítés a Níregyházi Telegdiben Hírek TÁMOP 2.2.5.

Tags: , , , ,
Menü