Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed!

folder_openHírek

Érettségiztél, de nem tudod, hogyan tovább? Nem sikerült a felvételid? Plusz pontokat szereznél? Egyetemre, főiskolára jársz, diplomás vagy, de szeretnél még egy piacképes szakmát? Akkor nálunk a helyed!
A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium három településen, Debrecenben, Kisvárdán és Nyíregyházán kínál iskolarendszerű, érettségire épülő szakképzéseket – nappali tagozaton ingyenesen, esti tagozaton minimális költséggel.

Ami mellettünk szól: többéves tapasztalat, felkészült oktatók, kiváló oktatási infrastruktúra, tanulóbarát környezet, jó kapcsolat a gyakorlati helyekkel, szakmai szervezetekkel, cégekkel, gazdag iskolai és iskolán kívüli szakmai és szabadidős programkínálat, ösztöndíj-lehetőségek.

Ha az egészségügy területén helyezkednél el, válaszd gyógy- és sportmasszőr képzésünket. Ha a szociális szféra érdekel, akkor a kisgyermekgondozó, -nevelő, illetve a szociális asszisztens képzéseinket ajánljuk. Ha a gazdaság, az ügyvitel, a kereskedelem áll hozzád közel, tekintsd meg a vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző, az irodai asszisztens vagy a kereskedő képzéseinket; ha pedig a vendéglátás vagy az egyéb szolgáltatások, akkor a vendéglátás-szervező, vendéglős, illetve a gyakorló fodrász és gyakorló kozmetikus képzéseinkkel várunk!

Teljes képzési kínálatunkat megtalálod honlapunkon: https://szentbazilszakkepzo.hu/kepzesek

További információ és jelentkezés felvételi irodáinkban: https://szentbazilszakkepzo.hu/kapcsolat

Készítette: Farmasi József, igazgatóhelyettes – Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola

Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek Szent Bazil Középiskola Érettségi után – nálunk megtalálod a helyed! Hírek

Tags: ,
Menü