Velünk a nyári fesztiválokon is találkozhatsz!

folder_openHírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium tanárai és tanulói a nyári szünet alatt sem tétlenkednek. Legutóbb, június 20–22. között a nagy múltú debreceni Vekeri Fesztivál Civil sétányán mutatkozhattunk be.

A fesztivál látogatóit az ingyenes pályaorientációs tanácsadáson és szakmabemutatókon túl henna- és csillámtetoválással, sminkeléssel, manikűrözéssel és körömdíszítéssel vártuk. A rendezvény korösszetételének megfelelően „vendégeink” elsősorban az érettségire felkészítő, illetve az érettségire épülő – szociális asszisztens, vendéglátás-szervező, irodai asszisztens, gyakorló fodrász, gyakorló kozmetikus, gyógy- és sportmasszőr, vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző stb. – képzéseink iránt érdeklődtek.

Ha szeretnél velünk találkozni, megismerni iskolánkat és képzéseinket, legközelebb keress bennünket a július 17–21. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválon Debrecenben!

A „vekeris” csapat:
Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola: Kerekes Nikolett – szaktanár, Drótos Tímea, Horváth Brigitta, Nagy Katalin – gyakorló kozmetikus tanulók
Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium: Bak Mariann, Gyarmati Mariann, Hegedűs Judit, Huriné Kurucz Krisztina – szaktanárok
Készítette: Farmasi József, osztályfőnök, szaktanár
Szent Bazil Középiskola Velünk a nyári fesztiválokon is találkozhatsz! Hírek
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü