Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében

folder_openHírek

2013 május végén lezárult egy korszak, amikor a fodrász tanfolyamosok szakmai bizonyítvány birtokában boldogan vettek búcsút a Stress Kft. szervezésében indított és lebonyolított fodrász képzésétől és szakmai vizsgától. A fodrász tanulók az érvényes vizsgakövetelményeknek megfelelően egy korábbi gyakorlattól eltérő, elméletben és gyakorlatban komplexebb számonkérésben találták magukat, hiszen a vizsgaidőszak során érvényre jutó megmérettetések száma meggyarapodott. A hagyományoktól eltérően az írásbeli vizsgakövetelmények munkavédelemből, vállalkozástanból, számítástechnikai ismeretekből, alaphajvágásból és vegyszeres műveletekből álltak össze. A szóbeli vizsgán alaphajvágásból, vegyszeres műveletekből, és gazdasági ismeretekből kellett számot adni a tudástárból. A gyakorlati vizsga is tartalmazott új elemeket, hiszen a babafejes műveletek Összes ismeretéből: borotválásból, női divat hajvágásból, festésből, 8 fóliás satírozásból, élőre meghatározott 2 féle alaphajvágásból, férfi klasszikus és modern frizurakészítés és női konty készítésből – mely kötelezően 3 póttincs beépítését követelte – kellett a vizsgabizottság elfogadásáért dolgozni a tanulóknak.

Az oktatók – Gulácsyné Kiss Katalin, Okváth Hajnalka, Orsó Krisztina, Fedor Lászlóné, Kovács András Attila – kitartó és innovatív munkájának köszönhetően a felkészülés folyamata és végkimenetele boldog, szakmai bizonyítvány birtokosaivá tette a hozzánk érkező, tanulni vágyók sorát.

 Készítette: Vig-Muskovszky Mária
Fodrász tanfolyam gyakorlati hellyel, vizsgával: 220 000 Ft (havi részletekben fizethető)
Részletek: Fodrász Tanfolyam
Szent Bazil Középiskola Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében Hírek Szent Bazil Középiskola Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében HírekSzent Bazil Középiskola Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében HírekSzent Bazil Középiskola Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében HírekSzent Bazil Középiskola Fodrász vizsga a Stress Kft. szervezésében Hírek
További képek a FACEBOOK oldalunkon: www.facebook.com/felveteliiroda

Tags: , ,
Menü