Ahogyan egy bajnok oktat

folder_openHírek, TÁMOP-2.2.5.

A nyíregyházi Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola gyakorló kozmetikus tanulóival ellátogattunk a debreceni Diamond Nails oktatótermébe. Látogatásunk során sohasem tapasztalt, barátságos fogadtatásban volt részünk. A Diamond Nails oktatótermében nagy meglepetésünkre, Perge Szilvia műkörömdíszítő magyar bajnok műkörömdíszítő motívumokat, és technikákat mutatott be nekünk. A káprázatos körömdíszítések mellett rengeteg, hasznos gyakorlati tanáccsal is ellátott minket. Bemutatta továbbá a cég teljes eszköz és termékpalettáját. Megismertetett minket minden „földi jóval” az illatos zseléktől kezdve, a díszítő elemeken át, a legújabb technológiákig. Élvezetes volt látni a könnyed mozdulatokat, csodálatos motívumokat ahogyan a körömre varázsolta a bajnok oktató. Rendkívül sok hasznos, és kellemes élménnyel térhettünk haza, melyet ezúton is köszönünk vendéglátóinknak.

Ez a rendezvény a „TÁMOP-2.2.5. A-12/1-2012-0016-A Telegdi Kata Szakközépiskola szakképzéseinek továbbfejlesztése nyíregyházi telephelyén” projekt keretében valósult meg.
Készítette: Mikóné Horváth Hajnalka gyakorló kozmetikus tanuló
Szent Bazil Középiskola Ahogyan egy bajnok oktat Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ahogyan egy bajnok oktat Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ahogyan egy bajnok oktat Hírek TÁMOP 2.2.5. Szent Bazil Középiskola Ahogyan egy bajnok oktat Hírek TÁMOP 2.2.5.
 
További képek FACEBOOK oldalunkon: www.facbook.com/felveteliiroda

Tags: , , ,
Menü