A cél előtt…

folder_openHírek

A 12/KF-N/2011. fodrász osztály utolsó előtti nagy megmérettetése az év végi köztes vizsga volt. Megmutathatták az eddig tanultak nagy részét, és megtapasztalhatták a Szakmai Vizsga izgalmát; hiszen ez a mai nap egyben főpróba is volt.

A feladatok: hajfestés-melírzás egy munkafolyamatban, női divatos hajvágás, klasszikus férfi hajvágás és alkalmi konty. Ezen a végső hajrában még néhány művelettel kiegészülnek majd.

Minden modell a megfelelő időben, a kontymodellek gyönyörű ruhában és sminkkel érkeztek. Az eredmények az esetleges hiányosságokat mutatják, amik kijavítására, korrigálására bőven van még idő és lehetőség. Dicséretes munkákat is láthattunk. Néhányuk pedig a telephelyeink között megrendezett Telegdi Kupán is nagy kedvel és felkészülten vesznek részt.

irta: Polyákné Márta Edina gyakorlati oktató, mester fodrász

„A mai napon bizonyságot tettünk szakmai felkészültségünkről. Sokat gyakoroltam a vizsgára, és az órát is figyeltem, hogy ne fussak ki az időből. Elégedett vagyok a mai teljesítményemmel!”
Bertók Béla
„2013. április 04.-e nagyon fontos nap volt a számomra! Megmutathattam a két éves képzés során elsajátított gyakorlati tudásomat. A vizsga jó hangulatban telt. Színes, egyedi és színvonalas kontyokat, divatos hajvágásokat készítettünk. Remek dolognak tartom ezt a mai szintfelmérést, hiszen képet kaphattunk meglévő tudásunkról.”
Nagy Anikó
„Minden vizsga előtt nagyon izgulok, hogy maximálisan teljesítsek. A mai napra lassan két éve gyakorlunk. Sajnos, nem minden modellem volt igazán megfelelő, de a legjobbakat a Szakmai Vizsgára tartogatom. Büszke voltam az alkalmi kontynál kapott eredményemre, mert ez az egyik kedvenc műveletem. A Telegdi Kupán is ebben a versenyszámban indulok, ami a Retró jegyében lett meghirdetve. Hogy melyik változatát készítem el? Még titok! Bízom az ottani sikerben is!”
Nagy Petra

[nggallery id=231]
Tags: , ,
Menü