Ismételten Kimagasló eredmények az óvodai dajka vizsgán!

folder_openHírek

„Az a feladatunk, hogy a gyermek környezetében olyan hatást fejtsünk ki, mely által egészen a gondolatokba, érzetükbe messzemenően a jót, az igazat, a szépet, és a bölcset utánzó lénnyé lehessen.” (Rudolf Steiner)

2013. április 10-én megtartott záró vizsgán adott számot szakmai felkészültségéről 22 fő óvodai dajka jelölt. A vizsgázók nagy –nagy izgalommal, és várakozással teli érzelmekkel tekintettek erre a napra, hiszen a tanulmányaik lezárásaként számot adhattak elméleti tudásukról, gyakorlati alkalmasságukról. A vizsgabizottság nyugodt, támogató légkört teremtett a vizsgázók számára. A vizsgabizottság előzetesen megtekintette a résztvevők által elkészített gyakorlati naplókat, melyek hűen tükrözték a jelöltek kreativitását, gyermekszeretetét, szakmaiságát, hiszen az elkészült munkák az igényességről, az alapos felkészültségről szóltak.

A reggel a gyakorlati vizsgával kezdődött, mely során gondozási-nevelési, és takarítás feladatokat kellett végezniük. Ezt követően a szóbeli vizsgatevékenység következett, ahol a vizsgázók 3 tétel alapján bizonyíthatták felkészültségüket.
Kiemelkedő teljesítményt ért el mind a gyakorlati, mind pedig az elméleti vizsgán Verbainé Palásti Orsolya, és Zupkó Zita Andrea akik 100%-ban teljesítették az összes vizsgatevékenységüket. Lukács Anett a szóbeli vizsgán mindhárom modulból elért 100% eredménye alapján kapott szóbeli dicséretet. A többi vizsgázó is rendszerezett, átfogó tudással rendelkezett, melyet a szép eredmények is alátámasztottak. A vizsgabizottság elnöke záró beszédében elismerően beszélt a vizsgázók példaértékű felkészültségéről, valamint a képzés és a vizsga szakszerű lebonyolításáról. Ezek alapján elmondható, hogy kimagasló teljesítményt elérve olyan szakemberek kerülnek a képző által a munkaerőpiacra, akik biztosan megállják a helyüket szakmailag – emberileg egyaránt ezen a szép területen.

A képző intézmény nevében mindannyiuknak szívből gratulálunk, és kívánunk jó egészséget hivatásuk gyakorlásához!
Írta: Bartos-Molnár Tímea szaktanár

Tags: , , ,
Menü