Szabolcs Kupa 2013 (Kisvárdai eredméynek)

folder_openHírek

2013.02.10-én megrendezésre került a fodrász kozmetikus verseny Nyíregyházán. Iskolánk, a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola kisvárdai tagintézménye évek óta részt vesz e nemzetközivé vált rendezvényen, amelyet a Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kereskedelmi és iparkamara szervez. Fő profilunk a fodrász kozmetikus képzés, ezért fokozott figyelemmel kísérjük a felkészülést és a versenyen történő bemutatkozást is.

Büszkék vagyunk a 13 évfolyamos gyakorló kozmetikus tanulónkra Jakab Dórára, aki a versenyen első helyezésért oklevelet és kupát kapott nappali kikészítés-hordható smink kategóriában. A végzős kozmetikusaink Dancs Bernadett IV. helyezést, Kiss Judit Virág V. helyezést és Volkó Szabina VI. helyezést ért el. Felkészítő Kovács Istvánné Noémi gyakorlati oktató, mesterkozmetikus.

Fodrászaink közül Pintér Klaudia női utcai viselet, szárítás kategóriában VI. helyezett és különdíjat is kapott, Lizák Viktória VII. helyezés és különdíjban részesült. Felkészítő Polyákné Márta Edina gyakorlati oktató, mesterfodrász.

Gratulálunk versenyzőinknek és a felkészítő szakoktatóknak az eredményes munkáért, amely mögött sok-sok gyakorlás van! Az élet és a munka nem áll meg, már készülünk az Ilcsi kozmetikus tanuló versenyre és a Miskolc kupára.

Nevelőtestület Kisvárda
Szent Bazil Középiskola Szabolcs Kupa 2013 (Kisvárdai eredméynek) Hírek Szent Bazil Középiskola Szabolcs Kupa 2013 (Kisvárdai eredméynek) Hírek

Tags: , , ,
Menü