Öröm az Idősek otthonában!!!

folder_openHírek

10 éves lett a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola. Ez alkalomból egész tanévre szóló versenyprogramot hirdetett a diákok számára. 
November a jó cselekedetek hónapja!
Jobb adni mint kapni!
Nagy örömmel látogattunk el Gyulaházára az Idősek Otthonába 2012. 11. 20-án, ahol már kíváncsisággal telve vártak bennünket.
Tanulóink véleménye:

Balla Andrea ilyen élményekkel ért haza: „ Boldogan készítettük el a frizurákat. Jó volt látni az idős néniket, bácsikat, hogy minden gondjukat, bajukat elfeledve élvezték a velünk való beszélgetést, ami természetesen a mi szívünket is melegséggel töltötte el. Munkáink nagyon tetszettek nekik, melyeket önfeledt mosolyukkal és a szemünkben lévő csillogással köszöntek meg.”
Demeter Eszter véleménye szerint: Az Idősek Otthonában a dolgozók és a vezetőség is nagy lelkesedéssel fogadott és munkánkat megköszönve vendégül láttak bennünket ebédre. Az ott lakók és dolgozók elégedettségük közepette felkértek minket arra, hogyha alkalmunk adódik látogassunk el hozzájuk. Másnap meglátogattam az időseket és a mosoly amit az arcukon láttam mindenféle köszönetnél többet ért. Nagyon jól éreztem magam és várom a következő alkalmat.
Csáki Cintia élményei: „Jó érzéssel töltött el, hogy kíváncsian és lelkesen vártak bennünket, és az arcukon lévő elégedettség és boldogság rendkívül meghatott. A nénike, akinek a haját készítettem, megölelgetett és mosolyogva, csillogó szemekkel mondta: „Nemsokára jön a fiam…,hogy meg fog lepődni… köszönöm!” Remélem lesz még alkalmam meglátogatni Őt..(Őket).

[nggallery id=162]
Tags: , ,
Menü