Jótékonykodj – egy mosolyért megéri!

folder_openHírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából került megrendezésre a „Telegdieskedés” nevű versenysorozat, így november lett a jótékonyság hónapja. Minden évfolyamnak jótékonysági segélyakciót lehetett vállalni és végrehajtani. E célból a 13. évfolyamos kozmetikus tanulóink a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórház csecsemő és gyermekgyógyászati osztályának kis betegeit látogatták meg. A váratlan látogatástól nemcsak a gyerekek, hanem az ott dolgozók is meglepődtek, de meglepődöttségük hamar átment örömbe! A kozmetikusok plüss játékokkal, gyümölcsökkel és mesekönyvekkel ajándékozták meg a beteg gyerekeket, akik nagy örömmel fogadták őket!

„Hetek óta készültünk erre a meglepetésre, nagy örömmel töltött el minket az ajándékok, szétosztása. Jó volt látni, hogy a gyerekek, hacsak egy kis időre is de elfelejtették betegségeiket!”
Orehóczki Nikolett
„Először kicsit megszeppenve álltak szüleik mellett, de hamar feloldódtak és válogattak a játékok között. Mosolyogva vitték oda anyukájuknak megmutatni, hogy mit is kaptak!”
Szenyán Csilla
„Legközelebb is szívesen részt veszünk ilyen és ehhez hasonló jótékonysági akciókban!”
Vincze Éva
„Kellemes érzéssel töltött el bennünket a beteg gyerekek boldogsága, melyben együtt osztozhattunk! „
Fekete Kitti

írta: Nagy Norbert osztályfőnök
[nggallery id=157]

Tags: , ,
Menü