Bemutató a kisvárdai kozmetikus tanszalonban

folder_openHírek

2012. október 09-én az AA PRESTIGE tartott bemutatót a kisvárdai tanszalonban a 13. és 14. évfolyamos kozmetikus tanulóknak. A termékcsaládot bemutató elméleti előadás után – melyet Fodor Viktória tartott – gyakorlati bemutató következett. A tanulók kölcsönös kezeléssel egymáson próbálták ki a kozmetikumokat. Nagy sikert aratott a rózsaszirmos és a görögdinnyés arckezelés. Ám ennél is nagyobb örömöt jelentett a különböző peel-off maszkok (gumimaszkok) felhelyezése, ami már technikai tudást is igényelt a kozmetikusok részéről. Ez a bemutató is jó lehetőség volt a tanulók számára, mert sok új dologgal ismerkedhettek meg, és az így megszerzett tudással sikeresebben készülnek fel a szakmai vizsgára.

írta: Kovács Istvánné kozmetikus szakoktató
Tanulói vélemények

„Mi a rózsaszirmos kezelést végeztük. Tetszett az illata és jól hidratált. Jó volt az előadás is. Köszönjük a lehetőséget!” (D. Bernadett; 14. évfolyamos kozmetikus tanuló)
„Érdekes volt. Kipróbálhattuk a kecsketejes gumimaszkot is. Eleinte kicsit tartottam tőle, de szerencsére sikerült jól felrakni a pakolást.” (A. Judit; 13. évfolyamos kozmetikus tanuló)
„Nagyon tetszett az előadás. Könnyű volt dolgozni az algás termékcsaláddal, a peel-off maszkokat is könnyen felraktam, és a hatásuk is kiváló volt.” (K. Judit; 14. évfolyamos kozmetikus tanuló)

Tags: , ,
Menü