Távolban egy fehér vitorla…

folder_openHírek

Idén a debreceni Pláza adott helyett a továbbtanulni vágyóknak, hogy eldönthessék merre tovább az általános iskola padjából. Az eseményre rengeteg iskola készült, ki-ki a saját pavilonját plakátozta, dekorálta a figyelem felkeltése érdekében. Mi fodrászok is a Telegdi „ szívében „ szorgoskodtunk. Előkerültek a plakátok, hajlakkok, babafejek, a Telegdi kupa…, a háttérben kivetítő „ mesélt „ az elmúlt évek szép pillanatairól.

Sok jó ember kis helyen is elfér alapon: jutott talpalatnyi hely látványkonty készítésére, az érdeklődők hajának kivasalására, befonására. Érkeztek a csoportok, osztályok szép számmal. A „ kis diákok „ hol vihorászva, hol érdeklődve, vagy épp megilletődve gyűjtögették – diákjaink által – kezükbe nyomott szórólapokat. Talán ma még jobban lázba hozza őket egy „ mekis hambi „ gondolata, mégis mindenképp fontos ez az esemény. Sorsok dőlhetnek el ezen a napon, mondván: „ Igen, ezt az iskolát választom! „ S ha már csak egy Vidal Sasson kikerül közülünk, már megérte!
Bízzunk hát benne, hogy a felnövekvő nemzedék „ vitorlásai „ – dacolva szelekkel és viharokkal – mind többen célba érnek álmaik kikötőjében!

Készítette: Okváth Hajnalka – fodrász gyakorlati oktató

Tags: , ,
Menü