Telegdiskedések egész évben!

folder_openHírek

Örömmel és büszkeséggel tudatjuk a kedves olvasókkal, hogy 10 évesek lettünk!

Éves rendezvénysorozatunk első részében a fodrászainkat és a kozmetikusainkat „mozgósítjuk”, nekik hirdetünk egyéni versenyt. Természetesen az iskolánk többi tanulója is lehetőséget kap bekapcsolódni a küzdelembe. Igazán kellemes feladatot kapnak; modellként segíthetik a versenyzőket. Már a közreműködés is megéri, hiszen, akik részt vesznek a feladatokban, és minden hónapban megkapják a Telegdis pecsétet, év végén egy kis meglepetés ajándékkal készülünk nekik. A versenyző és részvételi kártyákat beszerezhetitek az osztályfőnököknél.

Szent Bazil Középiskola Telegdiskedések egész évben! Hírek

Fodrászok, kozmetikusok FIGYELEM! A cél, hogy októberben minél több frizurát, illetve sminket, arckezelést stb. elkészíteni és azt egy képpel dokumentálni, feltölteni a Facebookra.
Készítsd el, fotózd le, töltsd fel a FB-ra és gyűjtsd és fogadd a tetszésnyilvánításokat vagy legyél Te a legaktívabb és nyerj!

  • A verseny október 1.-től október 31.-ig tart, eredményhirdetés a weboldalunkon lesz.
  • A fényképeket a https://www.facebook.com/felveteliiroda oldal üzenőfalára kérjük feltölteni névvel és osztályszámmal együtt.
  • A fényképeket kérjük az info@felveteliiroda.hu e-mail címre elküldeni a készítő nevével és egy rövid leirással együtt! A beérkezett képeket az alábbi mappákból lehet majd megosztani:

Mindkét szakmában 2 kategória lesz és két nyertes Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben is.

  • A kategória: a legtöbb munkát elvégző tanulónk nyer szakmánként (feltéve, ha 20 vendégen dolgozott);
  • B kategória: a legtöbb like-ot kapott alkotás.

Nyeremény mindkét esetben fejenként 10 000 Ft-os fodrász/kozmetikus csomag. Ebben a versenyben minden versenyző nyer, hiszen aki dokumentálni tudja a versenykiírásban szereplő módon az elvégezett munkát, egy Telegdis pólót kap ajándékba.

Tags: , , ,
Menü