Új képzés, szélesebb paletta

folder_openHírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 2012/2013-as tanévében számos újdonsága közül az egyik kétséget kizáróan a gyakorló kozmetikus képzés beindítása. Az új tanévben az elsős diákok a kozmetikus képzés mellett a kézápoló és műkörömépítő végzettséget is megkapják OKJ-s bizonyítványukkal.

Szent Bazil Középiskola Új képzés, szélesebb paletta Hírek Ez intézményünket és tanárainkat a magas színvonal megtartása mellett újabb kihívásokra ösztönzi.A képzésnek köszönhetően jelentősen megnő diákjaink esélye arra, hogy a szépségipar ezen területein bárhol biztonsággal elhelyezkedhessenek, hiszen így a teljes körű bőrápoláson, szőrtelenítő, ránctalanító és különböző masszázstechnikákon kívül kézápoló és műkörömépítő ismereteket is elsajátítanak leendő kozmetikusaink.

Szent Bazil Középiskola Új képzés, szélesebb paletta Hírek Fontos, hogy említést kapjon még egy idén alkalmazott heti rend, miszerint gyakorlati és elméleti képzésük oly módon oszlik meg, hogy minden héten jut mindkettőnek szerep. Iskolánk tanszalonjában helyet biztosítva sajátítják el a képzés gyakorlati ismereteit, immár emelt óraszámban. Ennek köszönhetően tudásuk gyakorlatközpontúvá válik.
Kíváncsian és reményekkel telve figyeljük a kicsik első szárnypróbálgatásait, melyhez sok sikert kívánunk!

Készítette: Kovács András Attila, osztályfőnök

Tags: ,
Menü