„Nézd meg mit tudunk, aztán gyere és tanuld meg! „

folder_openHírek

Iskolánk ismét meghívást kapott egy neves eseményen való részvételre. A II. dögei Krumplifesztivál egyik sátrában tevékenykedtünk 2010. augusztus 18.-án. Két kozmetikus tanulónk: Dancs Bettina és Kiss Judit Virág szebbnél-szebb sminkeket készített minden korosztály számára – amire Kovács Istvánné Noémi mesterkozmetikus-szakoktató tanította meg őket- mindenki nagy megelégedésére. A „régi motoros” fodrász tanulók közül Aros Judit tudott eljönni, így ketten, oktató és tanítványa dolgoztunk fej-fej mellett. A kislányoknál a fonásokkal és göndörítéssel; a fiatal felnőtteknél göndörítéssel, hajvasalással, kontytűzéssel; az idősebb hölgyeknél frizurafésüléssel kellett megbirkóznunk. Sokan szerettek volna hajat vágatni is, de a hely nem volt alkalmas erre a feladatra.

Köszönettel tartozunk Belinszky József Képviselő Úrnak az üdítőkért, a kóstolójegyekért, valamint a szívélyes meghívásért! A nap végén a kóstolójegyekkel ki-ki ízlésének megfelelően kiválasztotta a jól megérdemelt munka gyümölcsét, melyet együtt, jóízűen fogyasztottunk el.
Tájékoztattuk az érdeklődőket az iskolánkban induló képzésekről, szórólapot is osztogattunk. Egy kis időt még nézelődéssel töltöttünk, aztán fáradtan tértünk haza.

Úgy gondolom, ismét egy tökéletes nap van mögöttünk, hiszen büszkén és nagy sikerrel mutathattuk meg tudásunkat!
írta: Polyákné Márta Edina mesterfodrász-szakoktató

„Már végzett fodrászként sajnos utolsó alkalommal képviselhettem a Telegdi Kata Szakiskolát. Szerettem ide járni, büszke vagyok az itt szerzett tudásomra, és arra hogy ma itt lehettem, engem hívtak. Jó volt ide tartozni! Köszönöm! „
Aros Judit fodrász
„Eddig még nem sikerült elmennem szépítész csapatunkkal Road-showra, de ma bepótoltam. Nemcsak azért , mert a saját falumban mutathattam meg az egy éves tudásomat, hanem azért is, mert Judittal karöltve sok érdeklődővel cseréltünk telefonszámot; így biztosítva lesznek a modelljeink a következő tanévre.”
Dancs Bettina kozmetikus tanuló

Tags: , , ,
Menü