Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben

folder_openHírek

Pincér tanulóink már szakmunkás bizonyítvánnyal a kezükben élvezhetik a nyári napokat, hiszen 2012. május–június folyamán sikeres szakmai vizsgát tettek a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium debreceni telephelyén. Ebben a tanévben két osztály is számot adott tudásáról, a 12. évfolyamos pincérek két, míg a 13. évfolyamos pincérek három évet töltöttek iskolánk falai között.

Szent Bazil Középiskola Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben Hírek Május közepén az írásbeli, valamint a gyakorlati vizsgák egy része zajlott le, a gyakorlat második részét, valamint a szóbeli vizsgákat június 6. és 8. között tartottuk meg. Mindhárom vizsgarész előtt nagy volt az izgalom a diákok körében, hiszen a vizsgabizottságok kirendelt tagjai a debreceni vendéglátás neves képviselői voltak. Diákjaink végül sikeresen leküzdötték az akadályokat és eredményesen szerepeltek a vizsgán.

Szent Bazil Középiskola Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben Hírek A gyakorlati vizsgarész kapcsán több tanulót is megdicsértek a bizottság tagjai. A 13/DR-N/2009 osztályból Csontos Nóra és Jóvér József tanulókat emelték ki; általános nevelőtestületi dicséretben részesült és jutalomkönyvet kapott Sarkadi Csaba és Varjas Nikolett. A 12/DP-N/2010 osztályból a szakmai vizsgán nyújtott kimagasló teljesítményéért Nagy Henrietta Katalin és Tóth Csilla, Tóth Kitti pedig a szóbeli vizsgán való kiváló szerepléséért részesült dicséretben.

Ezúton gratulálunk nekik és kívánunk mindnyájuknak további szép eredményeket, sikeres előmenetelt a pincér szakmában.
Készítette: Mády Katalin, osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben Hírek
Szent Bazil Középiskola Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben Hírek
Szent Bazil Középiskola Pincér szakmunkás bizonyítvánnyal a kézben Hírek

Tags: , ,
Menü