Tanévzáró 2012. – Kisvárda

folder_openHírek

2012. június 18-án 8.30 órai kezdettel tanévzáró ünnepségre került sor a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium kisvárdai tagintézményében. Már a vakáció hangulatának lázában égett mindenki, de a bizonyítványosztás mégis izgalommal töltötte el a diákokat, hiszen az éves munka értékelése került bele e nagyon fontos okmányba. A dicséretek és a jutalmazások természetesen most sem maradhattak el. Kiváló tanulmányi eredményükért nevelőtestületi dicséretben, és oklevélben részesültek a következő tanulók: Molnár Alexandra, 9. évfolyamos fodrász, Csillik Enikő, 9. évfolyamos szakács, Balogh Bettina, 10. évfolyamos szakiskolai tanuló, Nagy Anikó, 11. évfolyamos fodrász, Dicső Krisztina és Kádár Brigitta, 11. évfolyamos élelmiszer- és vegyi áru eladó, Bardi Attila, Bodnár Márk és Tóth János, 11. évfolyamos Számítógép-szerelő, -karbantartó, valamint Bacsó Vivien, 13. évfolyamos kozmetikus tanulók. Mindannyiuknak szívből gratulálunk! Egy nagyon fontos eseményre is sor került a tanévzáró ünnepség alkalmával.

Magyarország Kormánya igen értékes ajándékkal kedveskedett minden sikeres szakmai vizsgát tett tanulónak, ezzel is hangsúlyozva, hogy mennyire fontos egy szakma elsajátítása, művelése. Magyarország Alaptörvénye Díszkiadásának egy-egy névre szóló példányát kapták meg ünnepélyes keretek között végzett Fodrász, Kozmetikus, Számítógép-szerelő, -karbantartó, Vámügyintéző, Élelmiszer- és vegyi áru-eladó szakos diákjaink, amelyhez Hoffmann Rózsa államtitkár asszony levele is mellékelve volt.

Bízunk abban, hogy a könyvespolc igazi ékessége lesz ez a díszes kiadvány. A szavalatok, a tanévzáró beszéd és a jutalmazások után az intézmény igazgatóhelyettes asszonya tájékoztatást tartott a nyári gyakorlatról, a következő tanévre való beiratkozásról, illetve egyéb közérdekű információkkal látta el a már vakáció lázában égő ifjúságot, akik minden bizonnyal ezerféle tervet szövögetnek a szünidő idejére. Ezúton kívánunk jó pihenést, kellemes és élményekben gazdag nyarat mindenkinek! A tanulni vágyók jelentkezéseit a nyár folyamán is szeretettel várjuk felvételi irodáinkban. Elérhetőségeink és széles képzési kínálatunk itt a weblapon is megtekinthetők.

Nevelőtestület, Kisvárda

Tags: , ,
Menü