Az oroszlán barlangjában

folder_openHírek

Hamarosan véget ér a tanév, amelyet a szép, napsütötte idő is előrevetít. A jól megérdemelt tanulmányi munka jutalmaként és persze kíváncsiságból is, a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium nyíregyházi iskolájának 11. évfolyamos szakács tanulói május 30-án látogatást tettek a Nyíregyházi Állatparkban.

Szent Bazil Középiskola Az oroszlán barlangjában Hírek
A bejárat környékén még együtt lévő csapat tagjainak útjai hamar szétváltak, mivel minden tanuló az érdeklődésének megfelelő állatokat akarta elsősorban megnézni.

Szent Bazil Középiskola Az oroszlán barlangjában Hírek A természetes körülmények között élő fajok közül mindenki megtalálhatta a kedvencét. Voltak, akiket a Zöld Piramis élőlényei nyűgöztek le, másoknak a játékos majmok tetszettek, és akiknek szerencséjük volt, még egy fókashow-t is végigszórakozhattak. A diákok a délután folyamán bejárták a park egész területét, ami nem kis teljesítmény, mivel a 30 hektáros területen a különböző földrészek megszámlálhatatlan állatfaja tekinthető meg. A nap végére mindenki fáradtan, de kellemes élményekkel (és egy kiadós zápor nyomaival) gazdagodva indult haza.
Ez a kis kirándulás nagyon jó kikapcsolódás volt a tanulóknak az év végi hajtás és a nyári gyakorlat teljesítése előtt.

Készítette: Pethőné Ludman Renáta, osztályfőnök
Szent Bazil Középiskola Az oroszlán barlangjában Hírek

Tags: , ,
Menü