Telegdi Fodrász -Kozmetikus Vándorkupa Nyíregyházán

folder_openHírek

„A szépség örök”

2012.április 16-án rendeztük meg a II. Telegdi Vándorkupát, ami iskolánk fodrász és kozmetikus tanulóinak versenye összesen 6 kategóriában. A három telephely 20 fodrásztanulója és 12 kozmetikus diákja mérte össze tudását vízmarcell,női hajvágás, divatos férfi hajvágás, kreatív konty illetve alkalmi kikészítés és kis fantázia smink kategóriában.
A verseny kilenc órakor vette kezdetét és a kiírásban megadott időtartam alatt kellet teljesíteni a feladatott. A tanszalonokban percek alatt remek frizurák és sminkek készültek. Neves zsűritagok döntötték el, kik a legjobbak a jók között. Elfogadta meghívásunkat Lukovics György mesterfodrász, ő volt a háromtagú zsűri elnöke, a fodrász szakmát képviselte még Szabó Valéria, a kozmetikusok döntnöke Dolgosné Téglás Csilla volt. A versenyzők fegyelmezetten, kreatívan alkottak, öröm volt nézni a szebbnél szebb munkákat. A zsűri folyamatosan értékelt, hogy az eredményhirdetés zökkenőmentesen megtörténhessen. Délre befejeződött a versenyfolyamat, és megszületett az eredmény kategóriánként és összesítésben is.

A győztesek:
Vízmarcell, Nagy Anikó (Kisvárda)
Női hajvágás Tenkely Ruben (Debrecen)
Férfi divathajvágás Lucskai István (Nyíregyháza)
Kreatív konty Rácz Anett (Debrecen)
„Tavaszi zsongás” alkalmi kikészítés Szabó Nóra (Debrecen)
„Ezeregyéjszaka mesés világa” fantáziasmink Szikszai Viktória (Nyíregyháza)

A zsűri elnöke két különdíjat ajánlott fel: a megyei iparkamara és a saját nevében két reményteljes versenyzőnek. Így részesült különdíjba Madar Ildikó és Mattyasovszky Ádám nyíregyházi tanulók.

Három cég, ajándékcsomagokkal kedveskedett a helyezett diákoknak: a Mátrix, az Ilosi kozmetikumok gyártója, az Afrodita termékek gyártója, nekik mi köszönjünk a támogatást.

Összesítésbe Debrecen győzött ők vihették haza a vándorkupát, amihez gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanároknak! Miután a kis kupák és a vándorkupák is gazdára talált, jó hangulatban váltunk el egymástól, annak reményébe, hogy jövőre folytathatjuk a hagyományt. És újra összemérhetjük tudásunkat.

Végezetül köszönet a felkészítő kollégáknak: Debrecenben Gulácsyné Kiss Katalinnak, Okváth Hajnalkának, Török Anettnak, Boross Gabriellának, Kisvárdán Polyákné Márta Edinának,Kováts Istvánnénak,Rusinné Babynak és Palicz Ildikónak.
Gratulálunk mindenkinek, köszönjük az iskola nevébe a részvételt!

Tags: , , , , ,
Menü