A szépség és a fiatalság titka, a BAALBEK majd megmutatja…

folder_openHírek

A havas, zord téli időben 2012.február.15-én a Telegdi Kata Szakközép és Szakiskola tanulói nagy izgalommal várta a Budapestről érkezett Baalbek Stúdió két szakképzett kozmetikus oktatóit. A Baalbek Stúdió több mint 20 éve elhivatott és elismert szereplői a kozmetikai iparnak. Számos kozmetikai újdonság magyarországi bevezetése kötődik nevükhöz. Csapatukat jól képzett kozmetikus mesterek és sminktetoválók erősítik, akik egyben gyakorlott oktatók is. A Baalbek Stúdió a Dr. Rimpler és az Isabelle Lancray professzionális kozmetikumok kizárólagos forgalmazója. A Baalbek Stúdió megismertette a diákokkal a különböző tanfolyamaikat.

Ezek a tanfolyamok: 3D Baalbek szempilla, Sminktetoválás, Tartós arc-és testdíszítés, Baalbek hajékszer, és végül a tartós szempilla göndörítés.

A bemutató után mi diákok is kipróbálhattuk a tartós arc-és testdíszítést, sőt egymáson is elvégezhettük ezt a különleges és nagyszerű festési technikát. Nagy érdeklődés volt számunkra, hiszen ezt nagy élvezettel, jó hangulatban végeztük el.

[nggallery id=78]

Tags: , ,
Menü