Munkában a Számítógép-szerelők Kisvárdán

folder_openHírek

A II. félév kezdete nagy változásokat hozott a Számítógép-szerelő, -karbantartó szakos tanulóink életében, hiszen az egyik számítástechnikai szaktantermünk átköltöztetése szükségessé vált az internetkapcsolat átalakítása miatt. Ez egy teljesen új terem kialakítását hozta magával, amely remek alkalom volt arra, hogy a végzős számítógép-szerelő tanulóink élesben is megtapasztalhassák a munka szépségét, illetve kihívásait. A diákjaink szorgalmasan segédkeztek a munkálatokban, ahol az eddig tanult ismereteiket remekül kamatoztathatták. Többek között az új elrendezés miatt a hálózat átalakítása is fontossá vált, így a kábelezési ismereteiket is leellenőrizhették. Segítségükkel a legkevesebb időráfordítással és rendezett munkával gyorsan és szakszerűen át tudtuk alakítani számítástechnikai termünket. Nagyon szép és barátságos kis helyiséget kaptunk, így egy épületen belül két nagyon jól felszerelt, interaktív táblával ellátott teremben folynak a informatikai képzések. A tanulói visszajelzések is azt igazolják, hogy az átköltözéssel még nagyobb lehetőség nyílt a szakma elsajátítására, mindemellett jól is érzik magukat ebben a kellemes légkörben. Várjuk mindazon tanulók jelentkezését, akik szívesen megtanulnák a számítógép-szerelés, -karbantartás rejtelmeit. A képzés feltétele a sikeres 10. évfolyam elvégzése vagy érettségi.

írta: Kaczur György osztályfőnök
Tanulói hozzászólások

„Végre lehetőségünk nyílt kipróbálni magunkat egy komoly és stabil rendszer kiépítésében, ezzel is növelve a lehetőséget, hogy gyakorlati tudásunkat bővítsük.” (Bodnár Barnabás, 12. évfolyamos Számítógép-szerelő, -karbantartó szakos tanuló)

„Mindannyian nagyon örültünk, hogy bővíthettük rendszerszemléletünket az új gépterem létrehozásával, így újabb tapasztalatokra tehettünk szert. Megláthattuk a szakma azon részét, hogy milyen fontos nekünk az, hogy a legideálisabb tervet dolgozzuk ki és a legkevesebb anyagszükséglet felhasználásával tudjunk előrébb haladni.” (Dankó József, 12. évfolyamos Számítógép-szerelő, -karbantartó szakos tanuló)

[nggallery id=73]

Tags: , ,
Menü