Jó pont a Tehetségpont!

folder_openHírek

Hagyományteremtő szándékkal létrehozott Tehetség Kavalkád eseményre kaptunk meghívást 2012. február 17-én pénteken délután a Nyírplázába. A program alapvető három célja a következő volt: a tehetséggondozással foglalkozó intézmények bemutatkozási lehetősége, a tehetséges fiatalok bemutatkozási, fellépési, kiállítási lehetősége, valamint a tehetségpontok szakmai együttműködésének generálása, fejlesztése. A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola kisvárdai diákjai közül két kozmetikus, két fodrász tanulóval sminkeltük, frizuráztuk az arra jelentkező nézelődőket, tehetségeket. Ez kitűnő lehetőség – a versenyek mellett – a tehetséges tanulóknak önmaguk és tudásuk megmutatásában. A programunk jutalmaként a tehetségfalon hagyhattuk színes tenyérlenyomatunkat. A nap végén megannyi élménnyel, és dicsérettel fáradtan tértünk haza. Köszönjük Köz-pont!

írta: Polyákné Márta Edina Judit mesterfodrász, fodrász szakoktató
Résztvevők véleménye:

„Még nem voltam road-show-n, de most hasonlót próbálhattam ki. Nagyon izgalmas és tanulságos napom volt ma.” (D. Zsuzsanna, 12. évfolyamos fodrász tanuló)
„Nagy feltűnést keltettünk a jobbnál jobb frizurák készítésével. Minden vendégünk elégedetten távozott.” (K. Krisztina, 12. évfolyamos fodrász tanuló)

[nggallery id=74]

Tags: , ,
Menü