Fodrász teendők az ünnepek körül

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola fodrászainak nem csupán az ünnepekről szólt a december és a január, hanem a félévi vizsgákról is. Mindhárom évfolyamunk január első hetére számot adott tudásáról. Gyakorlati oktatóik Gulácsyné Kiss Katalin, Okváth Hajnalka, Török Anett lelkiismeretes munkájának köszönhetően kevés kivételtől eltekintve szép eredmények születtek.

 Első évfolyamon a rakás-fésülés, borotválás, Dauer csavarás és a Marcell-vízhullám volt a feladat. A legszebb megoldások a vízhullám és a dauer csavarás feladatkörében születtek. Ötvös Noémi Edina, Szőke Edina, Tóth Fanni munkái nagyon szép eredményeket hoztak számukra a karácsonyfa alá.

Második évfolyamon festés satírral, modern női hajvágás, modern férfi hajvágás volt az elvárás. Ezen az évfolyamon minden munkafolyamat szép eredményeket hozott. Itt szeretném kiemelni Tenkely Ruben személyét, aki profikat meghazudtoló módszereket alkalmazva tökéletes munkákat adott ki a kezéből. Ruben mellett Ugrai Edina keze munkáját is dicséret illeti.

Harmadik évfolyamon a tanulóktól női alap hajvágást, Marcell-vízhullámot és férfi modern hajvágást láthattunk. Gál Szilvia, Horváth Zsanett, Juhász Olivér Márk, Lapos Nóra, Somogyi Kitti szép műveket adott ki a keze közül.

A megmérettetések után már csak a félévi érdemjegyek kézhezvétele okozhat némi izgalmat, de a látottak alapján igazán nincs miért izgulniuk.

Gratulálok!
Készítette: Vig-Muskovszky Mária

Tags: , ,
Menü