Rendhagyó testnevelésóra

folder_openHírek

A nyíregyházi Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola tanulóinak és tanárainak nagy örömére újból megnyitotta kapuit a városközpontban található műjégpálya. A hír hallatán igyekeztünk lehetőséget biztosítani diákjaink számára, hogy testnevelés illetve osztályfőnöki óra keretein belül, kedvezményes áron korcsolyát húzhassanak és kipróbálhassák magukat a korcsolyázás világában. Első alkalommal az irodai asszisztens, pincér és szakiskolai osztályok vehettek részt a téli eseményen. A gyakorlott korcsolyázók nagyon megörültek a lehetőségnek és bíztatták bátortalanabb osztálytársaikat, akik még soha nem húztak korcsolyát a lábukra. Egy óra alatt kellemesen elfáradtunk és új élményekkel gazdagodva tértünk vissza az iskolapadba. Mindenki nagyon jól érezte magát, estünk, keltünk, nevettünk és kicsit közelebbről megismerkedtünk egymással. Nagyon jó alkalom volt ez az osztályközösség formálására egy kis egészséges testmozgással ötvözve.

írta: Hrenkó Vanda (osztályfőnök)
Irodai asszisztens tanulói vélemények:

Jól éreztem magam. Habár nem tudok korcsolyázni próbálkoztam, de amikor a többieknek láttam az eséseit úgy döntöttem, hogy inkább a pálya szélén maradok. Egyedül, ami rossz volt, hogy a korcsolya nagyon elszorította a lábam. Ezt leszámítva minden nagyon jó volt! Szerintem csinálhatnánk több ilyen programokat is, ami jobban összekovácsolja az osztályt.

Nekem nagyon tetszett a korcsolyázás. Jól éreztem magam, sokat nevettem és nem is estem el  Szerintem jobban összekovácsolta a csapatot.

Nagyon jól éreztem magam. Legelőször mikor meghallottam, nem szerettem volna menni, de nem bánom, hogy rászántam magam. Szerintem sokkal közelebb kerültem pár emberhez ez idő alatt. Remélem, hogy még lesznek ilyen alkalmak a suliban!
Én már alig várom, hogy menjünk osztálykirándulásra mert nagyon jó volt a hangulat.

Tags: , , , ,
Menü