Kirándulás az Ilcsi világában

folder_openHírek

Október 19-én a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola esti és nappali tagozatos tanulói tanulmányi kirándulás keretében meglátogatták Ilcsi néni szépítő füveinek házi laboratóriumát. A közel 40 résztvevő Kovácsné Palicz Ildikó felügyeletével indult el Budapestre. A jó időnek köszönhetően vidáman és családias légkörben zajlott az utazás. Csoportunk érkezését Molnár Ferenc Boldizsár várta, aki a több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég munkásságáról szóló előadását izgalmas videók bemutatásával kezdte. Folytatásképpen Molnár Ferenc „Ilcsi bácsi” kalauzolt minket az Ilcsi kozmetikumok világában. Humánusságával belopta magát a diákok szívébe, ellátott minket házi praktikákkal, szakmai jó tanácsokkal, amelyek a mindennapi munkánk elvégzésében nyújtanak segítséget. Vendégszeretetüket fokozták a házilag készített csipkebogyó és barack lekvárjuk, amelynek a társaság jóízűen esett neki.

Végül, de nem utolsó sorban, a laborba nyertünk betekintést. Mindenki nevében mondhatom, hogy felemelő érzés volt a látvány, amelyben részesültünk. Meglepetésként mindannyian ajándék termékekkel gazdagodtunk. Az előkészület, a gyártás és a csomagolás folyamatát is saját szemünkkel láthattuk, amelyre mindannyian büszkék lehetünk

Köszönettel tartozunk a cég megannyi dolgozójának, hogy lehetővé tették számunkra a látogatást. Az élményre, a szép pillanatokra hálás szívvel gondolunk vissza. Reméljük, nem utoljára lehettünk részesei ennek a professzionális natúr kozmetikai mennyországnak.

írták: Palotai Anett, Nagy Alexandra I. évfolyamos kozmetikus tanulók

Tags: , ,
Menü