Voltunk, alkottunk, mindent vittünk…

folder_openHírek

2011. október 8-án szombaton a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola végzős fodrász tanulói részt vettek a Balmazújvárosban megrendezésre kerülő megyei fodrász versenyen. A kontyok az ősz és a szüret jegyében készültek el.
A tanulócsoport tagjai közül Marton Leontina, Rácz Anett, Sipos Klaudia és Juhász Olivér képviseltette magát. Remekműveik osztatlan sikert arattak, hiszen Rácz Anett I., Marton Leontina II., Juhász Olivér a III. helyezés megszerzésével szerzett örömet iskolánknak, felkészítő tanáraiknak és nem utolsó sorban önmaguknak. Felkészülésüket segítette Okváth Hajnalka és Gulácsyné Kiss Katalin gyakorlati oktatók.

Az összefogást hivatott jelezni, hogy a modellek az elsős fodrász tanulóink köréből kerültek ki. Gyakorlati tapasztalataik híján még csak ebben a minőségben vehettek részt, de haszna elég intenzív ahhoz, hogy lássák a követelményt, közvetve átéljék a sikert, kedvüket az egekig korbácsolja, hisz ilyen eredményességé láttán visszaigazolást kaptak arról, hogy mily látványos és sikeres lehet választott szakmájuk, és milyen felhajtás kerekedhet köré. Köszönettel tartozunk fenntartónknak, aki anyagi segítségnyújtásával hozzájárult a versenyen való részvételhez.

Készítette: Vig-Muskovszky Mária

Tags: , ,
Menü