Lassan minden visszatér a régi kerékvágásba

folder_openHírek

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola kitárta kapuit-igaz még csak résnyire-, hiszen augusztus végén megkezdődtek a 2011/2012-es tanév beiratkozásai. Idén is a legnépszerűbb szakmák között tudhatjuk a fodrász, kozmetikus, irodai asszisztens, vámügyintéző és számítógép-szerelő, és karbantartó képzéseinket.

A kozmetikus és vámügyintéző szakmáink előfeltétele, hogy diákjaink érettségivel rendelkezzenek, míg a többi szakma a 10. osztály meglétét kívánja. Kozmetikus és fodrász tanulóink gyakorlati hetükön iskolánk tanszalonjában sajátíthatják el a szépségipar csínnyát-bínját, hogy aztán elméleti oktatásukon csatlakozhassanak a Debrecen csendes, ám jól megközelíthető helyén lévő jól felszerelt iskolaépületéhez.

Minden szakma egész évben sok kihívást és iskolai programot tartogat diákjainknak. Gondolok itt a Debrecenben rendezett kiállítások megtekintésére, a szalagavatóra, iskolán belül, és iskolák között rendezett versenyeken való részvételre, iskolanapra, vándorkupáért küzdésre, Campus fesztiválon való képviseltetésre, szakmai napokon való részvételre. Minden itt dolgozó azon munkálkodik, hogy a diákjaink megfelelő képzésben részesüljenek, és ehhez mi minden feltételt biztosítunk, ezen túl már csak a diákjaink együttműködésére van szükség.

Készítette: Vig-Muskovszky Mária

Tags: ,
Menü