Nagy sikerrel ismét a Campuson

folder_openHírek

Fodrászat, arcfestés, henna- és csillámtetoválás szerepelt intézményeink kínálatában a július 20–24. között megrendezett debreceni Campus Fesztiválon. Az idén 50 ezres látogatottságával rekordot döntő – nem csak zenei – rendezvényen 55 kiállító között a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium immár másodjára mutatkozott be, ismét nagy sikert aratva az ún. Civil utca közönsége körében.

Egyedüli (!) középiskolai kiállítóként tevékenyen igyekeztünk bemutatni iskoláink profilját, küldetését és felkelteni a fesztiválozók érdeklődését sokszínű képzési kínálatunk iránt. A látogatók korösszetételének megfelelően elsősorban érettségire épülő szakképzéseink (kozmetikus, vámügyintéző, szociális ügyintéző, gyógypedagógiai asszisztens) kerültek a figyelem középpontjába, de sokan kérdeztek a fodrász-, illetve szakácsszakmával kapcsolatban, sőt még a szakiskolai vagy éppen az érettségire felkészítő képzésekre is „találtunk” jelentkezőket. Bár standjaink hivatalosan 10–18 óra között tartottak nyitva, a várakozók hosszú sora miatt gyakran – de örömmel – túlóráznunk is kellett.

Reméljük, az osztatlan sikerben többekkel szeptembertől iskoláinkban is osztozhatunk!

A Campusos csapat:
Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola: Kovács András tanár, Lődi Enikő fodrásztanuló
Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium: Farmasi József, Gyarmati Mariann, Huriné Kurucz Krisztina, Mády Katalin tanárok
Írta: Farmasi József

Tags: ,
Menü