Munkával dicsérd a Gyermeknapot!

folder_openHírek

Idén két általános iskola is meghívta csapatunkat a gyermeknapi rendezvény résztvevőjének. Május 27.-én Fényeslitkére érkeztünk szakoktatónk Polyákné Márta Edina kíséretével. Az ő szívének kedves ez az épület, hiszen ő is itt járt iskolába. A gyereke nagy izgalommal és örömmel vártak; akiknek különféle frizurákat készítettünk: göndörítettünk, vasaltunk, hajat vágtunk, fontunk- ki miben a legjobb. Rengeteg kis csöppség állt sorba a szebbnél szebb kreációk elkészítéséért. Sokan kértek extrém frizurát a jelmezes felvonuláshoz; alkalmi frizurát a táncversenyhez. A nap végén finom töltöttkáposztával köszönték meg a részvételünket.

Június 2.-án Komoróba érkeztünk, ahol a gyerekek azonnal megrohamoztak minket, hiszen utoljára két évvel ezelőtt jártunk itt, és azóta is nagyon vártak. A kicsik bánatára rájuk ismét kevés időnk maradt, hiszen nekik folyamatosan akadtak programok, amiken részt kellett venniük. A nap végére nagyon elfáradtunk, de kárpótolt a sok elégedett kis vendég boldog mosolya! Ezt a két napot pedig nagyon élveztük, hiszen sokat dolgoztunk, és a megszokott környezetünkből kimozdultunk. Reméljük, lesz ilyen eseményünk jövőre is!
Horváth Edina, 12. évfolyamos tanuló

Először vettem rész Road-shown az iskolám diákjaival első éves fodrásztanulóként. Fodrászattal és sminkeléssel kedveskedtünk a gyerekeknek. Sok frizurát készítettünk, míg tanárnőnk az általános iskolai tanítónénik és diákjaik haját vágta, formázta. A két kozmetikus lány is remekelt, hiszen sorra készítették ők is a szebbnél szebb sminkeket. A hangulat nagyon jó volt, mindenki elégedetten távozott. Szeretnék máskor is csatlakozni ehhez a társulathoz!
Kepics Krisztina, 11. évfolyamos tanuló

Az elmúlt évekhez hasonlóan útjára indítottunk kisvárdai iskolánk Road-show-ját, ahol általános iskolákat látogatunk meg gyermeknapokon, illetve osztályfőnöki óra keretében; ahol megcsillogtathatjuk tudásunkat, és iskolánk hírnevét öregbíthetjük. Ezáltal ismertetjük a nálunk induló különböző szakmacsopotokat és azok iskolarendszerű képzéseit is. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden egyes minket szeretettel fogadó általános iskolának! Jövőre sokkal több állomást tervezünk, hiszen ezek az alkalmak nemcsak a fodrász és kozmetikus tanulóknak válik előnyére, hanem a kisiskolásoknak és szüleiknek is, akik esetleg a továbbtanulás terén még tanácstalanok. Úgy hiszem, hogy a meglévő csapatunkat bővítve, újítva a „ kemény mag” időről-időre felkerekedik majd és járja szűkebb kis hazánkat.

írta: olyákné Márta Edina, mesterfodrász, Gyakorlati oktató

Tags: , ,
Menü