Tanévzáró Kisvárdán

folder_openHírek

2011. június 20-án tanévzáró ünnepség megrendezésére került sor a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, valamint a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnázium kisvárdai tagintézményében. A tanárok és tanulók megdöbbenéssel állapították meg, milyen gyorsan elrepült a 2010/2011-es tanév. Ez nem is csoda, hiszen nagyon mozgalmas és tartalmas évet tudhatunk magunk mögött, amely a nagyszabású szalagavatóval vette kezdetét novemberben. A végzős kozmetikus, fodrász, vámügyintéző, számítógép-szerelő, karbantartó, valamint élelmiszer- és vegyiáru-eladó szakos tanulóink fergeteges tánc-, ének- és egyéb produkciókkal kápráztatták el a közönséget. Mivel a rendezvényre óriási volt az érdeklődés, a kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza biztosította a helyszínt a műsorhoz. Ezt követően Mikulás-ünnepséget rendeztünk az osztályokban, egybekötve a rászorulók megajándékozásával, karácsonyfát állítottunk aulánkban, sport- és iskolanapon vettünk részt, majd a végzősök szekeres felvonulása és a ballagás következett. Ezen kívül számos pályázaton, versenyen (Szabolcs Kupa, Kézműves Kupa, Telegdi Kupa, SZKTV) sikeresen vettünk részt és megemlékeztünk nemzeti ünnepeinkről is.

A tanulás mellett tehát rengeteg más élmény tarkította ezt a tanévet. A kiváló tanulmányi eredményekért, a közösség érdekében végzett kimagasló teljesítményekért, és persze a versenyeken elért dobogós helyezésekért oklevél- és könyvjutalomban részesültek diákjaink. Azon tanulók, akik iskolánk hírnevét öregbítik, joggal válhatnak az „Akikre büszkék vagyunk” cím birtokosaivá, és felkerülnek iskolánk dicsőségfalára is. A nevelőtestületet megelégedéssel tölti el, hogy nagyon sok tehetséges, jó tanuló és kreatív diák jár az intézménybe, akik örömmel vesznek részt különféle programokon, rendezvényeken, versenyeken. Remélhetőleg a következő tanév is ilyen eseménydús és mozgalmas lesz. Várjuk az intézményünkben tanulni vágyók jelentkezését, hiszen már megkezdődtek a beiratkozások a különféle szakokra nappali és esti tagozaton. Képzési palettánkban mindenki megtalálja a neki megfelelő szakmát. Bővebb felvilágosítást felvételi irodáinkban kaphat személyesen, telefonon, illetve e-mailben. Elérhetőségeink a weblapon olvashatók. Mindenkinek tartalmas időtöltést és jó pihenést kívánunk a nyárra.

A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában könyvjutalomban részesültek az alábbi tanulók:

Balogh Bettina, 9. osztályos tanuló kiváló tanulmányi eredményéért. Nagy Enikő, Galambos Szabina, Kerezsi Kinga, Lehóczki Kinga, 13. évfolyamos kozmetikus tanulók és Dolhai Zsuzsanna 11. évfolyamos fodrász tanuló a megyei elsősegélynyújtó versenyen elért II. helyezésükért. Dolhai Zsuzsanna a Telegdi Kupán I. helyezést ért el. Menyhárt Csilla, Lakatos Adrienn, Jakab Dóra, 11. évfolyamos fodrász tanulók kiváló tanulmányi eredményükért. Ábel Emőke, Csorba Tünde, Varga Szilvia, 13. évfolyamos kozmetikus tanulók kiváló tanulmányi eredményükért. Kiss László, Dankó József, Bodnár Barnabás, 11. évfolyamos Számítógép-szerelő, -karbantartó szakos tanulók kiváló tanulmányi eredményükért. Pálfi Edina, 12. évfolyamos fodrász tanuló a Telegdi Kupán elért I. helyezéséért. Aros Judit, 12. évfolyamos fodrász tanuló a Szabolcs Kupán nyújtott kimagasló teljesítményéért, és közösségi munkájáért.

Oklevélben részesülnek az alábbi tanulók a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában:

Csubák Evelin, Ténai Erzsébet, 9. osztályos és Kertész Alexandra, 10. osztályos tanulók a közösség érdekében végzett kimagasló tevékenységükért. Demeter Dániel, 11. évfolyamos tanuló a Telegdi Kupán elért IV. helyezéséért. Kézi Krisztina, a Kézműves Kupán elért V. helyezéséért. Mándoki Katalin, a Kézműves Kupán elért IV. helyezéséért. Horváth Nikolett, Jefcsák Ádám, Tári Szabolcs a Szabolcs Kupán elért kimagasló teljesítményükért. Ők mindannyian 12. évfolyamos fodrász tanulók.

A Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban könyvjutalomban részesült:

Nagy Marianna, 11. évfolyamos élelmiszer- és vegyiáru-eladó, illetve Sohajda Viktória, szakképzésre előkészítő szakos tanuló kiváló tanulmányi eredményéért.

Oklevélben részesülnek az alábbi tanulók a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban:
Csuka Dóra, 10. osztályos tanuló a közösség érdekében végzett kimagasló teljesítményéért.
Mindannyiuknak szívből gratulálunk!
írta: Oroszné Radóczi Erika szaktanár

Tags: , ,
Menü