Nyírszőlősi fodrászkodás

folder_openHírek

A tavaszi szünet előtti napokban Varga Mariann szakoktató vezetésével a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola nyíregyházi intézményének öt fodrász tanulója: Ádám Pál, Antal Marica, Horváth Eszter, Pofók Rudolf, Rudi Alex ellátogatott a Nyírszőlősi Befogadó Otthonba, abból a célból, hogy felfrissítsék, trendibbé varázsolják az ideiglenesen ott élő gyerekek, fiatalok frizuráját.
Szent Bazil Középiskola Nyírszőlősi fodrászkodás HírekAz otthonban nagy szeretettel és örömmel fogadta a látogatókat Zimán Edvin intézményvezető, munkatársai és a kis lakók.
Szent Bazil Középiskola Nyírszőlősi fodrászkodás Hírek

A nyírszőlősi gyerekek konkrét elképzelésekkel várták tanulóinkat, akik kezében a délután folyamán meg sem állt az olló és a fésű. Szebbnél szebb, divatosabbnál divatosabb fizurák készültek, örömöt okozva ezzel az ott élő lányoknak, fiúknak. Sőt, az elkészült munkák láttán néhány pályaválasztás előtt álló fiatal a fodrász szakmához is kedvet kapott.
Iskolánk tanulói a nap végén fáradtan, de kellemes érzésekkel távoztak az otthonból, felejthetetlen élményeket és egy izgalmas délutánt szereztek a gyerekeknek.

írta: Pethőné Ludman Renáta szaktanár




Tags: , ,
Menü