A gépírás versenyünk díjazottjai

folder_openHírek

Iskolánk irodai asszisztens tanulói készülve az ez évei országos versenyre gépírásból és szövegszerkesztésből is összemérték tudásukat. Gépírásból feladatuk tízperces másolás volt egy összefüggő farsangi szövegből. A versenyzőket évfolyamonként díjaztuk, hiszen a másodévesek már magasabb leütésszámot produkálnak, és nagyon fontos, hogy egyenlő esélyeket biztosítsunk tanulóinknak. Lássuk az eredményeket!

Szent Bazil Középiskola A gépírás versenyünk díjazottjai HírekElsőévesek közül harmadik helyezést ért el ****** Anikó 960 leütésével, hibátlanul, második lett Detári Nikolett 1080 leütéssel és egy hibával, a verseny nyertese pedig Kerekes Noémi, aki 2040 leütést hibátlanul írt le a rendelkezésre állón tíz perc alatt. A másodévesek mezőnyében harmadik lett Rácz Tímea 2260 leütésével és 1 hibájával, második Balogh Ibolya, aki 2400 leütést írt kettő hibával, első helyezett pedig Hegedüs Gergő lett bámulatos háromezres leütésszámával, egyetlen hibával.

Szövegszerkesztésből csak másodéveseink harcoltak a helyezésekért. Feladatuk minél több korrektúrafeladat megoldása volt (hibajavítás a szövegben) szintén tíz perc alatt. Harmadik lett Krizsán Nóra 64, második Reszegi Kitti 66 és első Rácz Tímea 66,5 megoldott korrektúrával. Az első három helyezett az iskolától ajándékjutalmat, farsangi oklevelet és az érintett tantárgyból ötöst kapott munkája elismeréséül. Mindenkinek szívből gratulálok az eredményéhez és köszönöm az osztályoknak a jó hangulatú versenyt!

Készítette: Ficzere Petra szaktanár

Szent Bazil Középiskola A gépírás versenyünk díjazottjai Hírek

Szent Bazil Középiskola A gépírás versenyünk díjazottjai Hírek

Szent Bazil Középiskola A gépírás versenyünk díjazottjai Hírek

Tags: , ,
Menü