A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak

folder_openHírek

Nagy megtiszteltetés érte a debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola fodrász és kozmetikus oktatóit, valamint diákjait. Meghívást kaptunk a Nagycsaládosok Egyesületének évente megrendezésre kerülő báljára, melyen örömmel vettünk részt.

Szent Bazil Középiskola A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak HírekAz ismeretség nem újkeletű, hiszen két évvel ezelőtt vette fel velük a kapcsolatot Gulácsyné Kiss Katalin, fodrász szakoktató. Azóta is napi kapcsolatban állunk velük, hiszen munkáinkkal járulunk hozzá az egyesület tagjainak a megjelenéséhez. Az idei évben ezen a rendezvényen iskolánk oktatói és diákjai megkapták a NADE-díjat ( Nagycsaládosok Debreceni Egyesülete) munkánk elismeréseként és megbecsüléseként, ezzel is megköszönve az iskola szerepét az életükben. A bálra az előkészületek már délelőtt a tanszalonban megkezdődtek a hajköltemények elkészítésével. Délután pedig a kozmetikus tanulók készítették el a felnőttek farsangi hangulatának megfelelő sminkeket. A gyerekek számára pedig az arcfestés volt a nap fénypontja.

Szent Bazil Középiskola A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak HírekA bál nagyon jó hangulatban telt, sok színes programmal tették felejthetetlenné számunkra ezt a napot. Köszönjük a szervezőknek, és az egyesület veztőinek ezt a remek estét, a meghívást és a megtisztelő elismerést. Továbbiakban is várjuk őket szeretettel mind a fodrász, mind a kozmetikus tanszalonban.

Készítette: Székács Angéla, kozmetikus szakoktató
Szent Bazil Középiskola A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak Hírek
Szent Bazil Középiskola A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak Hírek
Szent Bazil Középiskola A debreceni Telegdisek „ nagy családban” báloztak Hírek

Tags: , , ,
Menü