Munkatársakat keresett egy nemzetközi cég

folder_openHírek

A debreceni Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában kellő inspirációt kaphattak a vámügyintéző tanulóink választott szakmájukhoz, amikor is februárban ellátogatott hozzájuk a National Instruments képviseletében Feltein Donát vám-és logisztikai vezető. Azzal a céllal érkezett, hogy bemutassa a cégük működését, és előtérbe helyezze azt a felkínált lehetőséget, hogy szívesen látnának munkatársaik között idén végzős tanulókat.

Szent Bazil Középiskola Munkatársakat keresett egy nemzetközi cég Hírek

A látogatás előtt már néhány nappal nagy lázban égtek a diákok, készítették önéletrajzukat, hiszen kiváló lehetőségnek érezték ezt az úgynevezett munkaerőpaci felmérést. Egyfajta visszaigazolása volt ez annak, hogy jó helyen és jót választottak tanulmányuknak.
A szaktanárok és Én is boldog voltam a lehetőségért, hiszen egy iskolánktól független személytől olyan energiákat kaphattak, ami ennek a fiatal korosztálynak azt üzeni, hogy érdemes tanulniuk, hiszen a munkába állás lehetősége máris ott van a tanév végén.

Szent Bazil Középiskola Munkatársakat keresett egy nemzetközi cég Hírek
Sok ilyen jó kezdeményezés reményében azt kívánom, működőképes legyen egy ilyen kooperáció szakiskolák és vállalatok között! És természetesen, hogy a mai látogatás után néhány diákunkat már ott köszönthessék az NI-nál!
Készítette: Muskovszky Mária
Szent Bazil Középiskola Munkatársakat keresett egy nemzetközi cég Hírek

Tags: , ,
Menü