Iskolánkba látogatott a Prestige

folder_openHírek

A mai nap iskolánkba látogatott a Prestige cég. Termékeik anti-allergének, így a legérzékenyebb bőrtípuson is használhatóak. A látványos bemutató során termékcsaládok széles skálája tárult szemünk elé. A termékeket egyesével közelebbről is szemügyre vehettük.

Szent Bazil Középiskola Iskolánkba látogatott a Prestige Hírek Nagy sikert aratott többek között a Naturals termékcsalád, valamint a gyémántporos termékek. Ezen belül kiemelném a dinnyés mechanikai peelinget, amelyben a hatóanyaggömbök a radírozás közben elolvadnak a bőrön. A bemutató végén mindenki kipróbálhatta a termékeket. Például lehetőség volt különböző peel-of maszkok feltételére is, bőrtípustól függően, ami külön élmény volt számunkra, ugyanis ez volt az első, hogy effajta termékkel dolgozhattunk. Ennek nagyon örültünk, ugyanis így a gyakorlatban megtapasztalhattuk, hogy mennyire hatékonyak a krémek.

Szent Bazil Középiskola Iskolánkba látogatott a Prestige Hírek

A pozitív tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy bátran alkalmazhatjuk őket jövendőbeli vendégeinken. Köszönjük a lehetőséget!

Készítette: Tisza Alexandra,1.éves kozmetikus tanuló
Szent Bazil Középiskola Iskolánkba látogatott a Prestige Hírek
Szent Bazil Középiskola Iskolánkba látogatott a Prestige Hírek

Tags: , ,
Menü