Informatikai fejlesztés

folder_openHírek

Az információs és kommunikációs eszközök gyors, robbanásszerű fejlődése és elterjedése új gazdasági és társadalmi formáció kialakulásához vezet.

Szent Bazil Középiskola Informatikai fejlesztés HírekEhhez nyújt segítséget iskolánk jól felszerelt tantermeivel, magas fokon képzett informatika szakos tanáraival. Ma már mindenhol találkozhatunk számítógéppel. Intézményekben, otthon, az utcán, járművekben. A sor folytatható lenne vég nélkül. A legelterjedtebb a személyi számítógép. Mint minden műszaki eszközről, erről is kiderül, hogy nem az örökkévalóságnak készült.

Szent Bazil Középiskola Informatikai fejlesztés HírekAz idei tanév első felében új számítógépekkel bővült intézményünk. A gépek megérkezésével és beüzemelésével egy újabb számítástechnika terem vált korszerűvé iskolánkban. Az elavult régebbi számítógépekkel a későbbiek folyamán a számítógép szerelő osztályok fogják elméleti tudásukat gyakorlatban is alkalmazni. A fejlesztéssel a diákok még magasabb színvonalon, nagyobb kedvvel tanulhatják az informatikát, mi magunk, pedig a szakmai-tanulmányi versenyeken tovább öregbíthetjük iskolánk hírnevét, ami az infrastruktúrán nem múlik.
Készítette: Nagy Gábor szaktanár
Szent Bazil Középiskola Informatikai fejlesztés Hírek

Tags: , ,
Menü