Sikeres óvodai dajka vizsga Kisvárdán, a Stress Kft. szervezésében!

folder_openHírek

2010. október 1-én egy újabb dajka tanfolyam ért véget. Ezen a meleg őszi napon a dajka tanulóink nagy izgalommal gyülekeztek az óvodában, ahol délelőtt a vizsga gyakorlati része zajlott. Az óvoda épülete és belső díszítése tükrözte az ősz szépségét, nagyon hangulatosak voltak a csoportszobák, szép, tiszta az óvoda udvara. Az óvoda gyerekzajtól volt hangos, sok-sok kis óvodás várta a dajka-nénik figyelmes tekintetét. A gyakorlati vizsgán volt reggeli, torna, óvodai ünnepség szervezése, a tételekben szerepelt a fertőtlenítő takarítás, a mosogatás, a teremrendezés, balesetvédelmi szabályok betartása, nevelési, étkezési feladatok, kisgépek használata stb. Mindenki nagy izgalomban volt, de a vizsgázók nagy szorgalommal és hozzáértéssel hajtották végre a tételekben leírt feladatokat.

Szent Bazil Középiskola Sikeres óvodai dajka vizsga Kisvárdán, a Stress Kft. szervezésében! Hírek

A gyakorlati vizsgarészt követte a szóbeli vizsga. Ekkor tételhúzásra kerül sor, és a vizsgázók elméletben is bizonyíthatták felkészültségüket. Külön dicséret illeti a gyakorlati naplókat, melyek megírásába a vizsgázók szívüket – lelküket beletették. Nagyon szép vizsgaeredmények születtek. A vizsgabizottság két dajka-tanulót emelt ki, akiket dicséretben részesített. Bíró Tibornénak és Békésiné Farkas Évának a vizsgán mutatott teljesítménye közel 100-%-os volt.
Szent Bazil Középiskola Sikeres óvodai dajka vizsga Kisvárdán, a Stress Kft. szervezésében! Hírek
A dajkák örömmel és büszkén vették át bizonyítványaikat és róluk csoportkép is készült. Gratulálunk a szép eredményekhez!

Írta: Balázs Erika tanár

Tags: , ,
Menü