"Benyomások" 🙂 Debrecenből

folder_openHírek

Fodrászok benyomása:

Kellemes csalódás ért, amikor először megláttam a tanszalont. Nem zsúfolt, mindennek megvan a helye, tiszta, az oktatókkal meg vagyok elégedve, segítőkészek, aranyosak.

Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek

Az első napon az iskolában érdeklődve figyeltem a tantermet, a tanórákat és a tanárokat is. Véleményem szerint praktikus, kényelmes és rendezett az iskolánk. Tanáraink megértő, segítőkész emberek. Úgy gondolom, hogy kellő odafigyeléssel és szorgalommal kiemelkedő eredményeket érhetünk el.

Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek

Mivel minden álmom, hogy fodrász lehessek, már legelső pillanatban megtetszett a tanszalon, az egész napos tevékenység, a harmadikosok ügyes munkái és segítőkészségük. Az oktatóink mindent alaposan megtanítanak. Arra törekszenek, hogy profi fodrászok lehessünk. Nyugodt légkörben, rendezett felszerelésekkel, segítőkész harmadikosokkal és oktatókkal dolgozunk.

Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek
Kozmetikusok benyomása:
Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek

Az első gyakorlati héten nem gondoltuk volna, hogy a tanszaloni légkör ennyire családias lesz. A tanárnőnk roppant figyelmes, türelmes, segítőkész és nagyon-nagyon barátságos. Reméljük, hogy nemcsak a tanszalon, hanem az elméleti rész ilyen érdekes lesz. Várjuk a folytatást!
Tenyei Dóra, Maczkó Nikoletta

Elégedettek vagyunk az iskolával. Szimpatizálunk az eddig megismert tanárokkal. A tanszalon felszereltsége és berendezése magas szintű, amely segíti a tanulmányainkat. Az órák száma az időbeosztásunknak megfelelő. Jó minőségű termékekkel dolgozunk. Azért is választottuk ezt az iskolát, mert már az első tanévtől kezdve részt vehetünk gyakorlati oktatásban is.
Bordás Zsuzsanna, Éles Viktória, Németi Beáta, Iványi Rebeka

Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek

A minket tanító tanárok segítőkészek, türelmesek, közvetlenek. A tanórák kellemes, családias hangulatban történnek. Az iskolatermek jól felszereltek és tiszták. A tanszalon kellemes hangulatú és modern. Az órák jó hangulatban telnek.
Szikszay Nikolett, Molnár Melinda, Tóth Barbara

A tanáraink, akiket eddig megismertünk, türelmesek, kedvesek, figyelmesek. Mindenben segítenek, hogy hamar beilleszkedjünk az iskolába. Pár naptól eltekintve eddig csak gyakorlaton vettünk részt, ahol a légkör nagyon családias, kellemes, üde. szerintünk az osztálytársaink nagyon barátságosak. Számunkra mindenki nagyon szimpatikus. Úgy gondoljuk, hogy az osztály nagyon hamar összekovácsolódik. A tanszalon szép, tiszta, rendezett, jól felszerelt. Az oktató nagyon kedves és segítőkész valamint figyelmes. Nem bántuk meg a döntésünket, hogy ide jelentkeztünk, mert nagyon jól érezzük magunkat.
Rácz Fruzsina, Pósán Adrienn

Az eltöltött 5 nap alapján nem sokat tudok még mesélni, de amit tapasztaltam az csupa jó! Az első két napban a papírozási ügyintézéseket kellett elintéznünk kedves osztályfőnökünk segítségével, aki nagyon sokat viccelődött velünk annak ellenére, hogy folyamatosan szaladgált az ügyintézések miatt. A tanszalon nagyon szép, igényesen felszerelt, sok tükörrel, ami lányoknak nem rossz, nem elhanyagolható tényező. A tanárnő mindent alaposan türelmesen, mosolygósan magyaráz el. Egyelőre mindent egymáson gyakorolunk, szóval mindennapos a kényeztetés itt nálunk. Tanulni persze ugyanúgy kell, de én biztos vagyok benne, hogy meg fogja hozni a gyümölcsét.

Szent Bazil Középiskola "Benyomások" :) Debrecenből Hírek

2010 júniusában jelentkeztem kozmetikus szakra a Piac utcán. Ott felvilágosítottak az iskolai teendőkről, az iskolakezdésről. augusztusban eljött a beiratkozás. Az iskola kezdetben idegennek tűnt és az új osztálytársak is. A tanárok az első napokban még bemutatkoztak és nagyon szimpatikusak voltak. Pár nap elteltével az új osztálytársaimmal közelebbről is megismerkedtem és összebarátkoztam. A gyakorlati tanszalon elnyerte tetszésünket és a tanmenet is. Remélem,hogy sikeresen el tudom sajátítani a szakmát, és sikeres kozmetikussá válok.
Kovács Katalin

Tags: , ,
Menü