Gyermeknap a Tessedikben

folder_openHírek

Iskoláink gyermeknap alkalmával, azzal kedveskedtek az itt tanuló diákoknak, hogy 2010 május 28.-án ellátogattunk a Nyíregyházi Állatparkba. A kirándulást alapos szervezés előzte meg. Az iskolánk biztosította a tanulok számára az utazást és az állatparki belépőt. A reggel 8 órai induláskor minden gyerek és tanár már izgatottan várta az indulást. A buszra való felszálláskor és az utazás ideje alatt még borult, esős idő volt, de mire odaértünk az égiek verőfényes napsütéssel köszöntöttek bennünket. A kilenc órai nyitáskor már mindenki készen állt a várva várt és megújult Nyíregyházi Állatpark megtekintésére. A gyerekek és kísérő tanáraik belevetették magukat eme csodás környezetbe, ahol már elsőre látszott, hogy az aznapi jó szórakozás garantált. A továbbiakban szeretnénk megosztani a kedves olvasóval tanulóink véleményét, erről a csodálatos környezetben eltöltött napról:

Szent Bazil Középiskola Gyermeknap a Tessedikben Hírek

 

Nagyon jól éreztük magunkat, sok élménnyel gazdagodtunk. Nekünk a Zöld Piramis és a cápák birodalma tetszett a legjobban. Sok érdekes dolgot ismerhettünk meg, és gyönyörű állatokat láttunk. Reméljük, hogy máskor is lesz alkalmunk ellátogatni ide, mert szép emlékek fűznek ehhez a csodálatos helyhez. Igaz, hogy a nap végére elfáradtunk, de a látnivaló és a sok érdekesség kárpótolt minket: Molnár Jusztina, Nagy Bernadett, Estók Zoltán és Hamza Tamás 10. osztályos tanulók.

Jól éreztük magunkat, az idő is jó volt, a társaság meg tökéletes. Sokat hülyéskedtünk, viccelődtünk, érdemes volt elmenni! Így legalább összekovácsolódtak a diákok! Jövőre is mehetünk:  11/KJ-N/2009 Élelmiszer- és vegyiáru eladó osztály véleménye.

Több alkalommal ellátogattam ide, de ezen a kiránduláson éreztem magam a legjobban. Nagyon sok érdekességet láttam, tetszett az akvárium, ami a fejünk felett volt. Az átlátszó üveg amin át lehetett sétálni, olyan volt, mintha a levegőben lépkednénk. Nagyon szuper volt, így az iskolával kirándulni és itt szeretném megköszönni, hogy lehetővé tették számomra, hogy részt vegyek ezen a kiránduláson: Csiki Gyöngyi és Balogh Alex Szakképzésre előkészítő osztályos tanulók.

Szerintünk nagyon jó kiránduláson vettünk részt. Sok érdekes és hasznos dologgal lettünk gazdagabbak. Nemcsak megcsodálhattuk az állatokat, hanem elolvashattuk a róluk szóló tájékoztatást (pl.:honnan származnak, meddig élnek, milyen súlyúak, mivel táplálkoznak stb.). Sok olyan állat volt, amit ez idáig csak a televízióban vagy képről ismerhettünk, itt pedig élőben megcsodálhattuk őket. Ez hasznos lehet, ha majd ezekről az állatokról tanulunk, mert könnyebb lesz a tanulás. Nagyon élveztük azt a lehetőséget, ahol meg lehetett simogatni az állatokat, nagyon aranyosak voltak. Aki nem jött el, az egy nagyon csodálatos élményből maradt ki! Remélem, hogy még sokszor lesz ilyen kirándulás: Papp Alexandra és Szilágy Dalma 9. osztályos tanulók.

Mind a kiránduló gyerekek, mind az őket kísérő pedagógusok véleménye megegyezett abban, hogy bár nagyon elfáradtunk, de pompásan éreztük magunkat. A buszon hazafelé már azt tervezgették, hogy vajon mikor megyünk legközelebb.

Újvári Ella, Kovács Adrienn, Baloghné Lipták Bernadett és Kaszás Krisztián kísérő pedagógusok.

Tags: ,
Menü