Prestige bemutatkozása osztályunkban!

folder_openHírek

Iskolánkban látogatást tett Madarász Alla és Pintérné Zakor Anita az AA Prestige cég képviseletében. 2009. szeptember 29-én a másodikos, október 6-án az elsős kozmetikus lányoknak tartottak nagyon színvonalas termékbemutatót.

Szent Bazil Középiskola Prestige bemutatkozása osztályunkban! Hírek

E termékcsalád fontosnak tartja az antiallergén összetevőket, így a legérzékenyebb bőrtípusnál is használhatjuk őket. A bemutató elején megismerkedhettünk a kozmetikumok széles palettájával, az előadó lépésről-lépésre ismertette az arcápolás folyamatát. A bemutatón nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy rálássunk, a termékek mögött milyen kutatási eredmények találhatók, amitől azok sejtszintű hatást érnek el. Mit jelent a ma oly sokszor hallható innovatív kozmetikum, mit értsünk az anti-ageink kezelések hosszan tartó hatásán. Nagy öröm volt számunkra, hogy az elhangzottak után a termékeket egymáson is kipróbálhattuk. Legnagyobb érdekességet jelentett a „Luxus Aranyfóliás arckezelés”. Ezt a terméket Oktatónőnkön próbáltuk ki.

Szent Bazil Középiskola Prestige bemutatkozása osztályunkban! Hírek

Aranykezelés: Az arc alapos letisztítása után 23 karátos aranyfóliát simítottunk az arcra, melyet egy magas víztartalmú hidrogéllel masszíroztunk be. Utána egy szintén 23 karátos aranyport tartalmazó peel-off maszkot helyeztünk fel. Ez egy tejföl sűrűségű anyag, ami gumiszerű maszkká dermedt, alatta a bőr kisimult, az apró mimikai ráncok eltűntek. Mi diákok egy hyaluronsavas („Új intenzív hidratáló és ránctalanító hatású”) kezelést próbálhattunk ki magunkon, ami a bőrünk vízhiányos állapotát kezelte. Szintén egy peel-off maszk formájában, mely kellemes aroma illatot és apró rózsaszirmokat tartalmazott.

Szent Bazil Középiskola Prestige bemutatkozása osztályunkban! Hírek

A munkánk befejeztével a gyakorlatban is megtapasztalhattuk a kezelt arcbőr változásait. A nap végén új ismeretekkel gazdagodva és megszépülten indultunk haza. Köszönjük vendégeinknek a szakszerű bemutatót, valamint az ajándékba kapott termékmintákat és prospektusokat. Végezetül köszönjük iskolánkban azoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a nap létrejöhetett számunkra.

Kenyeres Gabriella II. éves kozmetikus tanuló

Tags: , ,
Menü