Üzenet 2009-ből

folder_openHírek

Sikeresen zártuk az első félévet a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban Kisvárdán. Az iskolában kilencedik, tizedik és szakképzésre előkészítő, élelmiszer- és vegyi áru eladó osztályok működnek. A diákok között vannak csendesebbek, visszafogottabbak és nagy hangadók, akik szeretik hallatni a hangjukat. Kemény fél éves munka áll mögöttünk. Az első pár hét összerázódása után beindult az osztály gépezete. A nebulók elfogadták, hogy bizony itt szabályok vannak és tanulni, tejesíteni kell. Mindenkitől elvárjuk, hogy aktív részese legyen az óráknak. Mint, ahogy sok dolog különbözik a világon, így tanulóink sem egyformák. Az osztályok légköre jó, a gyerekek elfogadják, szeretik, segítik egymást.

Szent Bazil Középiskola Üzenet 2009 ből Hírek

Már nagyon várták a félévi bizonyítványt. Sok tantárgyuk van, melyek közismereti tantárgyakból (Matematika, Történelem, Irodalom stb.) ,és szakmai tantárgyakból (Pályaorientáció, Elsősegély stb.) állnak. A szakmai tantárgyak segítséget nyújtanak a későbbi helyes szakmaválasztásban, hogy a diákok merre orientálódjanak. Céljaik, gondolataik egyre kiforrottabbak legyenek, látókörük bővüljön.

Szent Bazil Középiskola Üzenet 2009 ből Hírek

A féléves eredmények híven tükrözik a gyerekek szorgalmát. Akik komolyan vették a tanulást, és nem elégedtek meg az órákon megszerzett tudással, azok bizonyítványa ezt híven tükrözte . Mi pedagógusok hisszük, hogy ezekben a modern időkben is, oktató-nevelő munkánkat át kell hogy járja a törődés, a megértés. Értéknek tartjuk a becsületre, a tisztességre, a munkára való nevelést.

Szent Bazil Középiskola Üzenet 2009 ből Hírek

Munkánk nem csak tanításból áll, hanem magába foglalja mindazokat a pedagógiai módszereket, melyek átsegítenek tanárt és diákot egyaránt a nehezebb helyzeteken. Bízunk benne, hogy ez a törődés a második félévben is eredményes lesz, és itt a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumban törekvésünk sok diákot hozzásegít ahhoz, hogy olyan szakmát válasszon, mely számára a legmegfelelőbb. Iskolánkban olyan készségeket és képességeket szereznek, melyek segítenek majd, hogy megállják helyüket az életben.

Ujvári Ella és Baloghné Lipták Bernadett osztályfőnökök
Szent Bazil Középiskola Üzenet 2009 ből Hírek
Szent Bazil Középiskola Üzenet 2009 ből Hírek

Tags: ,
Menü