Okleveles Festő, hajvágó tanfolyam Budapesten

folder_openHírek

2009 májusában iratkoztunk be jó néhányan a Stress Oktatási Kft. által szervezett Fodrász OKJ-s tanfolyamra. Azóta nem telt el egyetlen nap sem, hogy ne tanultunk volna valami újat a szakmával kapcsolatban. Mindnyájunkkal nagyon gyakran előfordul, hogy a tanítási órákon kívül is elmegyünk gyakorolni a Tanszalonba, hetente többször is. Ennek oktatóink nagyon örülnek, hiszen állításuk szerint igazán ügyesek vagyunk mindannyian, ami persze a kitartó munkának és a szorgalomnak is köszönhető a kézügyességen kívül.

Szent Bazil Középiskola Okleveles Festő, hajvágó tanfolyam Budapesten Hírek

Mivel a tanfolyamra járók többsége gyakorló édesanya, vagy főállású dolgozó, a közvetlen környezete mindenkinek felfigyelt a pozitív változásra. Mivel ez a szakma mindenkit boldoggá tesz, az élet többi területén is sokkal kiegyensúlyozottabbak lettünk. Nagyon jó kis csapat a miénk, az oktatások jó hangulatban telnek, szinte feltöltődünk egy-egy alkalommal. Az a legjobb az egészben, hogy bár felnőtt fejjel, de mindenki megtalálta azt, ahol igazán elemében van. Ez pedig a fodrászat. Minden lehetőséget megragadunk, ami csak adódik ha a tudásunk továbbfejlesztéséről van szó. Ezért kiváló gyakorlati oktatónkkal, Gulácsyné Kiss Katalinnal ellátogattunk a 2009. november 15.-én Budapesten megtartott Alfaparf Kft. által szervezett Hajvágó- és festő tanfolyamra.

Szent Bazil Középiskola Okleveles Festő, hajvágó tanfolyam Budapesten Hírek

Itt megismerkedhettünk a cég legújabb termékeivel, valamint a legújabb vágás és festési technikákkal, melyet profi szakemberek mutattak be a modelleken. Bár ez egy önköltséges továbbképzés volt, a végén Oklevelet is kaptunk. Ez egy elsősorban szakembereknek szóló képzés volt, akik már rendelkeznek a megfelelő háttértudással. Itt nemcsak tanulók, hanem fodrászok és mesterfodrászok is részvevőként ültek a nézők sorai között, hiszen ez a képzés a több éve a szakmában dolgozóknak is tartogatott hasznos információkat.

Szent Bazil Középiskola Okleveles Festő, hajvágó tanfolyam Budapesten Hírek

Ezért mindnyájan sok-sok új ötlettel és rengeteg tudásanyaggal tértünk vissza, hogy mi magunk is kipróbálhassuk a saját modelljeinken az ott látottakat. Bár az OKJ-s szakmai vizsga csak jövő nyáron lesz, csak akkor válhatunk igazán jó szakemberekké, ha folyamatosan továbbfejlesztjük magunkat, és minden gyakorlati oktatás alkalmával a lehető legjobb teljesítményt nyújtunk. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek jólesik az őszinte elismerés a munkájáért, ezt pedig mi mindnyájan megkapjuk az oktatóinktól és a modellektől, ami önbizalmat ad a későbbiekhez is.

g2cim(„40661”);
?>
Írták: Morvainé Szabó Gabriella, Fábiánné Tóth Erika A 00/DF-T/2009 Fodrász tanfolyam tanulói.

Tags: , ,
Menü