Szép vizsgaeredmények, az estis kozmetikusoknál, Nyíregyházán

folder_openHírek

Hófehér ruhába öltözött, nagyon izguló estis kozmetikus osztály kezdte meg OKJ-s gyakorlati vizsgáját, 2009. június 05-én a nyíregyházi tanszalonban. A vizsgabizottság köszöntő szavai után elkezdődött a munka! Az első vizsgafeladat végzése közben, mely az alkalmi smink volt, folyamatosan feloldódott a lányok kezdeti feszültsége.

Szent Bazil Középiskola Szép vizsgaeredmények, az estis kozmetikusoknál, Nyíregyházán Hírek

A lányok választott modelljei, a sminkhez illő ruhát viseltek, mivel igazán így tud érvényesülni az elkészített smink szépsége. A szép, napos idő „kedvezően” előcsalogatja az ember bőrén lévő kisebb- nagyobb hibákat, így a második feladat, a diagnosztika idegen modellen adott kellően munkát a lányoknak. A nők számára olyan nagyon fontos szem és annak környéke sem maradhatott ki. Így születhettek meg csodálatosan igéző tekintetek, amelyekre rásegítettek a szép hosszúra festett szempillák, az arcformához igazított szemöldökök, figyelembe véve, hogy az előnyösebb részek legyenek hangsúlyozva. A lányok megkönnyítették a modellek dolgát, mivel időben felkészítették a strandszezonra őket, „kellemes” gyantázásban volt részük. Ezután, a nem túl kellemes érzés után igénybe vehették a modellek, (és igénybe is vették) a valódi lazulás élményét egy csodálatos, masszás keretében.

Szent Bazil Középiskola Szép vizsgaeredmények, az estis kozmetikusoknál, Nyíregyházán Hírek

Mindezek mellett a végzős kozmetikus lányok gyönyörű kivitelű smink és kezelési terveket készítettek modelljeik számára. A szóbeli vizsgán, igazán szép, összefüggő, logikusan felépített feleleteket hallhattunk. A vizsgabizottság záró szavaiban elismerően nyilatkozott a lányok teljesítményéről.

Gratulálunk Lányok!

Tags: , ,
Menü