Ismét eltelt egy tanév…

folder_openHírek

Eljött a várva várt nap a Fodrász 13AB/N/2006 osztály életében, amikor számot adhattak a három évi, szakképző évfolyamon megszerzett tudásukról. A vizsgák május 18-án kezdődtek, az írásbeli vizsgával, ahol fodrász szakmai ismeret, fodrász anyagismeret, művészet történeti, vállalkozási ismeretek, etikai, hajviselet történeti és hajmunka témakörben megfogalmazott kérdésekre válaszoltak.

Szent Bazil Középiskola Ismét eltelt egy tanév... Hírek

A következő megmérettetés, a gyakorlati vizsga volt, ami a tanulók nagy létszáma miatt, két napig tartott. Itt a különböző műveleteket, megfelelő modelleken jó eredménnyel mutatták be. A leglátványosabb művelet a férfi divatos hajvágás, a női divatos hajvágás, hajfestés- melírozással, és az alkalmi konty volt, hiszen ezek a modellek ruhájukban, sminkjükben és hajviseletükben is egy kerek egészet alkottak. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak: Dajka Ágnes, Éles Nikolett, Macsiták Nikoletta, Máji Nikoletta, Márta Ágnes, Molnár Marianna, Radvánszki Éva, Szabó Edina, Traski Éva.

Szent Bazil Középiskola Ismét eltelt egy tanév... Hírek

Az utolsó nap a szóbeli vizsgáé volt. A tételek tartalmaztak elméleti és gyakorlati feladatokat, melyek kitűnő megoldásáért a vizsgabizottság elnöke dicséretben részesített mindenkit.
A lányok a vizsgára bőséges ellátást biztosítottak a vizsgabizottság tagjainak, amit ezúton is szeretnénk megköszönni, valamint gratulálni, hiszen 2009. június 12-én új fodrász-kollégákat üdvözölhettünk a bizonyítványok átadásával.
Könnyes szemmel búcsúztunk annak reményében, hogy öt év múlva egy osztálytalálkozás keretében nosztalgiázhatunk.

Polyákné Márta Edina fodrász szakoktató, mesterfodrász

Tags: , ,
Menü