Iskolanap 2009. Debrecen, Debreceni szemmel

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Iskolanap 2009. Debrecen, Debreceni szemmel Hírek

Nagy várakozással és izgalommal készültünk az Iskolanapunkra. Tanáraink segítségével már hetekkel korábban elkezdtük a szervezést. Számunkra azért is volt annyira fontos ez a jeles esemény, mert saját csapattal indult az osztályunk a focibajnokságon. Nevelőink és idősebb diáktársaink mesélték, hogy a tavalyi évben, elődeink, 2007-es felzárkóztató osztály csapata nyerte a vándorkupát. Így minden vágyunk az volt, hogy sikeresen megnyerjük a bajnokságot.

Szent Bazil Középiskola Iskolanap 2009. Debrecen, Debreceni szemmel Hírek

Április 24.-én került sor a nagy napra a Debrecen melletti Vekeri-tónál. Szerencsére remek napos időnk volt, így semmi sem ronthatta el jókedvünket. Egész nap izgalmas és színes programokon

vehettünk részt. A focin kívül alkalmunk nyílt még a szkander bajnokságon is megmutatni erőnket. A siker nem maradt el, hiszen osztályunk 2 tanulója szép eredménnyel zárta a megmérettetést. Oláh István harmadik, Dan László első lett a pehelysúlyúak versenyében. A szkander után következett az ebéd, igazi magyaros Gulyás, melyet a Telegdis és Tessedikes szakácsaink főztek. Délután harcművészeti bemutató és mazsorett tette még emlékezetesebbé a napot. Délután lett vége a focibajnokságnak is. Nagy bánatunkra lecsúsztunk a bronzéremről. Szoros küzdelemben végül megérdemelten a kisvárdai Tessedik csapata vitte el a kupát.

A csalódás és a vereség ellenére nagyon jó hangulatba telt el az egész nap, azóta is emlegetjük a vicces sztorikat és emlékeket.

Jövőre az osztályunk legtöbb tanulója továbbra is itt folytatja tanulmányait, szakács, pincér, ruházati eladó és fodrász szakokon, így alkalmunk lesz a jövő évi iskolanapon is részt venni. Osztályunk csapata megfogadta, hogy jövőre mienk lesz a kupa.

Tessedik Sámuel Szakiskola és Gimnázium Egyéves felzárkóztató képzés 01/DS-N/2008 osztály

Tags: , , , ,
Menü