A hétköznapok öröme a sikeres pályaválasztás!

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola A hétköznapok öröme a sikeres pályaválasztás! Hírek

Az év elején izgalommal és vegyes érzésekkel kezdtük a tanévet a Tessedik Sámuel Szakképző Iskolában és Gimnáziumban. Amióta felvettek bennünket, megszerettük az iskolát. Nagyon megtetszett nekünk ez az iskola, és a pedagógusok is nagyon rendesek, és szimpatikusak.

Miért szeretünk ide járni?

Itt választhatunk olyan szakmát, amit tanulni szeretnénk, az iskola mindent megtesz, hogy biztosítson az általunk választott szakmák elsajátításához jól felszerelt tanműhelyeket, ahol megismerkedhetünk szakmánk fortélyaival. Nagyon jól kijövünk osztálytársainkkal, meg tudunk mindent beszélni. Elmondhatjuk mostanára, hogy jó osztályközösség alakult ki. Kedveljük, és szeretjük az osztályfőnököt, a tanárainkat, mert ők nagy figyelemmel, megértéssel foglalkoznak velünk és segítenek, ha valamit nem sikerül első alkalommal megérteni. Nem bántuk meg, hogy ide jelentkeztünk, mert szép, tiszta, barátságos környezetben tanulhatunk.

Nagy Bernadett, Tóth Nikolett kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportos tanulók

Én először egy ismerősömtől hallottam a Tessedik Sámuel Szakképző Iskola és Gimnáziumáról. Azt mondta bátran jelentkezzek ide, mert kedvesek a tanárok, jól magyaráznak, és sok érdekességet tanulhatok. A diáktársak is nagyon közvetlenek, magam is meggyőződtem róla. Szeptember óta jókedvűen ébredek, hogy mehessek iskolába. Én nagyon sok pozitív élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam ez alatt a csaknem egy év alatt, ezért én is ajánlom ezt az iskolát, és ezt a tanulási lehetőséget. Gyertek ide, ha szeretnétek elérni valamit a jövőben!

Barati Dóra egyéves felzárkóztató szakiskola,szolgáltatás szakmacsoport

Tags: ,
Menü