Tanulunk egy életen át

folder_openHírek

Szent Bazil Középiskola Tanulunk egy életen át Hírek
Azért, hogy nagyszerű fodrászokat képezzünk, folyamatosan csiszoljuk készségeinket és tudásunkat. Csak így tudjuk felkészíteni a tanulóinkat arra, hogy minőségi kiszolgálást tudjanak nyújtani az egyre nagyobb igényeket támasztó, trend-tudatos vendégkörnek. Nyíregyházi fodrász tanműhely szakoktatói 15-20 éves szakmai gyakorlat után még mindig folyamatosan képzik magukat nemzetközi szintű rendezvényeken és oktató programokon.
Makárné Béda Rita és Böszörményi Sándor a WELLA és a REVLON rendezvényein vettek részt utoljára. Jeney Zoltán a SCHWARZKOPF berkeiben képezte magát.
Trend Vision 08. (2008. december)
A Wella megalkotta éves hajkollekcióját a Trend Vision-t, amely új ötletekre és látásmódra inspirálja a fodrászokat világszerte. Az évadzáró buli fergeteges színpadi show-vá kerekedett. A színek a formák és a fazonok kavalkádjának hosszú sora tette a bemutatót érdekessé.
Revlon 2009. Január
A Revlon Professional egyet jelent az eleganciával és az innováció fogalmával, mely az alkotó fodrászok és azok ügyfelei számára biztosít kiemelkedő minőségű termékeket és szolgáltatásokat. A Revlon Professional szalontermékeinek széles választéka világszerte több mint 100 ország fodrászainak bizalmát és tekintélyét nyerte már el. A Moulin Rouge méltó színhelye volt a bemutatónak. Ragyogó színek és letisztult formák jellemezték az estét.
ASK Kreatív szeminárium
Academy of Skills and Knowledge (a készségek és a tudás akadémiája) a SCHWARZKOPF egyedülálló oktatási rendszere, amely világszerte működik. Egységes oktatási rendszert kínálnak, amelynek programját világhírű szakemberek állítottak össze, globálisan terjesztik. Az Akadémia országos szinten szervez oktatásokat fodrászok számára. A szemináriumokat professzionális oktatók tartják, mesterfodrászok, akik teljes körű termékismerettel rendelkeznek, emellett ismerik a szakma minden területét. Debrecenben, egy extrém szalonban tartott szakmai szemináriumot Major Gyula és Muzsik Tibor, az essential looks trend hajvágás és festés elméleti és gyakorlati bemutató programján. Hamarosan tanulóink is találkozhatnak az alap-, és bázisképzés keretében a világhírű mesterekkel és munkáikkal.

„A jó pap holtáig tanul”, -mi folyamatosan képezzük magunkat. A tudás gyümölcse pedig a tekintély, amit tanulóink és vendégeink elismerése erősít.

Makárné Béda Rita, Jeney Zoltán szakoktatók

Tags: ,
Menü