A hónap tanulója 2009 március

folder_openHírek

Iskolánk fodrász tanszalonjában az októberben elinduló „hónap tanulója” címért nagy a küzdelem és a motiváltság a tanulók körében. Az adott hónap tanulója az lesz, aki a legtöbb modellt mutatja be oktatójának, arra kitűnő osztályzatot kap és tanulmányi eredménye is kiemelkedő. Az elmúlt három hónapban a tanulmányi eredmények voltak döntőek, ugyanis több tanuló közül kellett kiválasztani azt az egy tanulót, aki ezt a címet elnyerte.

A hónap tanulója:
-decemberben: Máji Nikoletta 13. évf. tanuló
-januárban: Márta Anita 11. évf. tanuló
-februárban: Molnár Marianna 13.évf. tanuló

Olvassátok szeretettel a lányok bemutatkozó sorait, amiből megtudhatjátok milyen érzés a hónap tanulójának lenni.

Szent Bazil Középiskola A hónap tanulója 2009 március HírekMáji Nikoletta: Máji Nikolettának hívnak. Záhonyban élek a szüleimmel. Végzős fodrászként tanulok a Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskolában. Nagy örömmel tölt el, hogy én is „viselhetem” ezt a címet. Sajnálom, hogy csak az idén vezették be ezt az elismerést, amivel kitűnhetnek a legügyesebb tanulók. E cím elnyerése érdekében mindent megtettem a gyakorlati és elmélet órán egyaránt. Három sikeres évet tudhatok magam mögött. Eddigi tanulmányaim során mindig kitűnő bizonyítványt vittem haza, és a köztes gyakorlati vizsgákon is mindig nagyon jó eredményeket értem el. Nemrég az SZKTV egyik versenyzőjeként is megmérettethettem tudásomat. Ezúton is szeretném megköszönni tanáraimnak, oktatómnak az átadott tudást és ösztönzést. Előttem áll még egy nagy megmérettetés: a szakmai vizsga, amire már „ teljes gőzzel” készülök. A vizsgám után a szakmában fogok dolgozni, de előtte egy jó nagyot fogok pihenni!

Szent Bazil Középiskola A hónap tanulója 2009 március HírekMárta Anita: Iskolánk 11. évfolyamos tanulója vagyok. Nyírtasson lakom. Engem különös érzéssel töltött el, hogy én lehettem a hónap tanulója, mivel még a „ranglétra” legelső fokán állok és ezzel a dicsőséggel léphetek tovább tanulmányaimban. Már gyerekkoromban fésülgettem babáimat és azóta is kitartóan mondom, hogy: fodrász leszek! Családomban nemsokára lesz egy fodrász, ugyanis a nővérem is fodrásznak tanul ebben az iskolában. Testvéremhez hasonlóan nagyon szeretek „Telegdis diák” lenni. Legfőképpen a gyakorlatot szeretem. A tanszalonban nagyon családias a hangulat, minden eszközzel jól felszerelt és az oktatók szakmai tudása is kitűnő. Első évfolyamos vagyok, de már sok modellen tanultam hajvágást, hajfestést, melír-technikákat. A tanszalonban több bemutató is került megrendelésre, amiből szintén nagyon sokat tanultam. Nagyon örülök, hogy jól döntöttem és ezt a szakmát választottam!
 

Szent Bazil Középiskola A hónap tanulója 2009 március HírekMolnár Marianna: 21 éves vagyok, iskolánk végzős diákja. Egy kicsit meglepett, de ugyanakkor nagy örömmel fogadtam, hogy én lehettem februárban a hónap tanulója. Meglepetésként azért ért, mert sok jó képességű osztálytársam van és a versenyszellem is él bennük. Ez a cím elnyerése a munkám részére elismerés, ami még jobban ösztönöz, hogy gyarapítsam ismereteimet a szakmában. Számomra nagyon fontos a jövő. Nemcsak az anyagi jólétet értem, hanem azt is, hogy szeressem azt amit csinálok, mert a szakma szeretete és az elhivatottság nélkül nem lehet sikeres az ember. A fodrász szakma egy gyerekkori álom beteljesülése számomra. Igaz nem látom a jövőmet és nem tudhatom, hogy merre visz az élet, de a célom érdekében tenni fogok. Elismert és híres fodrász szeretnék lenni. Minden tanulótársamnak üzenem, hogy kitartás, mert a sok gyakorlás, tanulás meghozza gyümölcsét és az élet egy soha véget nem érő tanulás! Szeretném megköszönni iskolámnak, hogy ilyen jól felszerelt tanszalont biztosított számomra, ahol álmaim vágyát válthattam valóra.

A hónap tanulóinak a tantestület nevében gratulálok és sok sikeres évet kívánok!

Bíró Ágnes szakoktató

Tags: , ,
Menü